.

Marko Miljković je tukao i Enu Popov, a i Ena se oglasila

STAVILA DO ZNANJA – OPTUŽEN DA JU JE TUKAO, A ON JE ZA NJU PROŠLOST! Ovako je Ena govorila o PRIČAMA da je trpela nasilje u vezi sa Markom

OPTUŽEN DA JU JE TUKAO, A ON JE ZA NJU PROŠLOST! Ovako je Ena govorila o PRIČAMA da je trpela nasilje u vezi sa Markom

Pojedini učesnici prethodnih sezona “Zadruge“ u više navrata prozivali su Marka Miljkovića, da ga je Ena Popov ostavila zbog agresivnosti i nasilja koje je trpela sa njim u vezi, a danas je za crnim stolom opet potegnuta ta tema. Ena se ranije oglasila za medije i otkrila da ne želi ružno da govori o prošlosti, a nije želela da se priseća ove romanse iz mladosti.

PREPORUKA:   Zvezdan Slavnić prekršio strogo pravilo, pretio voditelju Zadruge, hoće li biti diskvalifikovan?! (SNIMAK)

„Pogled na moju životnu situaciju govori da živim u sadašnjosti i bilo bi lepo da svi žive u sadašnjosti, meni je sada savršeno“ poručila je Ena i dodala:

„O svim ljudima, bilo da su poslovni saradnici, emotivni partneri, prijatelji, poznanici, koji su deo moje prošlosti, od mene ćete čuti sve najbolje, jer bilo ko je bio deo mog života, bio je tu sa razlogom, koji je u tom momentu bio valjan.“

PREPORUKA:   Bivša supruga Zvezdana Slavnića, Ana Ćurčić iznosi jezive detalje iz njihovog odnosa, zahteva obezbeđenje od 4 čoveka!

Kurir.rs / Pink.rs / M.M.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!