.

Miki Đuričić od rijalitija zaradio POLA MILIONA EVRA, ulazi u Zadrugu 6 ako stigne finansijska ponuda koja se ne odbija!

ZARADIO SAM 500.000 EVRA OD RIJALITIJA, ULAZI U ZADRUGU 6! Miki Đuričić otkrio da se seli kod supruge

Miki Đuričić je sada progovorio o svojim planovima,
ZARADIO SAM 500.000 EVRA OD RIJALITIJA, ULAZI U ZADRUGU 6! Miki Đuričić otkrio da se seli kod supruge

Alo

Miki Đuričić je sada progovorio o svojim planovima, a najviše je šokirao otkrićem o tome koliko je do sada zaradio od učešća u rijalitiju:

Alo

 

– Posle prvog „Velikog Brata“ sam snimio dve reklame i zaradio 100.000 evra, pa sam radio kao menažder, radio sam u mnogim emisijama, imao sam velika primanja. Svuda sam davao otkaz , zasitim se svega. Nije mi novac toliko bitan ako se ne osećam dobro u tome. Unazad 16 godina jeste prošlo kroz moje ruke 500.000 evra, ali od svega zajedno što sam zarađivao, nisu samo honorari od rijalitija- otkrio je Miki koji tvrdi da se u potpunosti promenio:

– Uveče ne izlazim. Nisam bio u Beogradu ne pamtim, odem do Zemuna. Nije me samo očinstvo promenilo, zavisilo je dosta od supruge koja je imala dosta razumevanja, imamo iste hobije. Svako treba da se ženi iz svog kraja, taj način razmišljanja nam je sličan. Često mi kaže da je podsećam na njenog oca. Zbog deteta sam postao odgovorniji prema novcu i životu. Na sebe sam znao da trošim dosta, sada razmišljam o budućnosti- iskren je Đuričić i dodaje da će se uskoro preseliti:

PREPORUKA:   Niko ne zna kroz šta prolazi Filip Car, obratio se javnosti

Alo

 

Mnogo volim Kupinovo, nažalost zbog deteta i porodice smo prešli u Inđiju. Supruga tamo ima kuću i radi u dve srednje škole i dete ide u vrtić tamo. Sutra će imati više mogućnosti, Najbolji drug i rođak iz mladosti mi je Inđije i živi jako blizu mene. Živeo sam 10 godina u Beogradu, 10 u Novom Sadu, dolazićemo ovde vikendom- rekao je Miki i dodao da nije učestvovao u kupovini kuće:

– Supruga je nasledila i pola isplatila od njenog novca. Nemam  problem sa tim, zajedno živimo. Poenta je da mojoj porodici bude lepo. Nisam bio zagovornik porodičnog života i mislio sam da se neću ostvariti kao roditelj, sada mi jako prija taj život. 

Miki uzgaja posebnu vrstu svinja

Alo

 

Miki kaže da počinje da se bavi proizvodnjom organske hrane, te da će i kupiti posebnu vrstu svinja iz Slavonije i prodavati njeno meso:

PREPORUKA:   Razočarani Miki Đuričić namerava da pobegne iz Zadruge nakon odluke trudne Viki Mitrović da zadrži dete nasilnika Marka Osmakčića, koji je prebio trudnu Viki!

– Radim sa prijateljem iz Progara na organskim proizvodima. Taj način uzgoja svinja je kao pre 100 godina. Ne jedu koncentrat, ljudi se oduševe kada probaju. Planiram da se bavim tom hranom iz Slavonije da uvezem fejfericu, čuvenu crnu slavonsku svinju koja je u šumama. Kod nas ih nema. Ta svinja je dobra za suhomesnate poroizvode. To meso će imati drugačiji ukus- kaže Đuričić koji sada najavljuje i ulazak u „Zadrugu 6“:

– Zbog deteta sam ušao u rijaliti. Možda uđem i u šesticu. Svake godine kažem nikada više i onda dođe primamljiva ponuda.

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!