.

Miljana Kulić bacala petargde na roditelej Mišela Gvozdenovića (SNIMAK)

Evo kako je Miljana Kulić bacala petarde na Mišelove roditelje! (VIDEO)

Evo kako je Miljana Kulić bacala petarde na Mišelove roditelje! (VIDEO)

Screenshoot/Youtube

Miljana Kulić je gostovala na televiziji Pink i ispričala sve ono kroz šta su prošli zbog aktuelne zadrugarke, nakon toga se oglasio Siniša Kulić pa pokušao da demantuje Hanu. Evo kako je Miljana Kulić bacala petarde na Mišelove roditelje!

Glavna tema u rijalitiju „Zadruga 4“ i dalje je Miljanino maltletiranje porodice Gvozdenović. Sada možete pogledati kako je ona 2016. godine u rijalitiju „Parovi“ opisala kako je više puta posećivala kuću Gvozdenovića, da se čak i krila u gepeku taksija, jer su oni počeli da proveravaju svaki taksi koji prođe ili zastane ispred njihove kuće.

PREPORUKA:   Miljana Kulić ponovo mora pod nož, na operaciju!

Miljana Kulić  je kroz smeh ispričala kako je bacala petarde dok je porodica Gvozdenović večerala, a ostali učesnici Parova su vrištali od smeha, slušajući njenu priču.

– Sede u dvorištu Mišel, njegova majka, njegov otac i rođaci im došli. I sad oni večeraju, sede oni i ja prolazim taksijem oko 1 uveče i oni sede, Mišel im peva, zabavljaju se. I ja spustim sedeište u taksiju, otvorim prozor, i samo ovako bacim petardu i to onaj „Topovski udar“, a oni sede svi napolju i večeraju – pričala je Miljana sve vreme se smejući.

– A ja bacam baš ispred njih! Tri sam bacila! Bam, bam, bam! A oni misle da neko puca! Svi trk u kuću! Njegov otac posle izlazi, pa gleda levo-desno... – pričala je ona, a onda otkrila da se vrlo često krila u gepeku, jer su počeli da proveravaju sva taksi vozila koja bi zastala pored njihove kuće.

PREPORUKA:   TV Pink produkcija kupuje lekove za Miljanu Kulić, ona meša sa alkoholom i pravi drogu!

Onda sam se jednom sakrila u gepeku taksija, a oni gledaju, mene nema – rekla je ona, pa nastavila da priča o svojim avanturama u Čačku, koje su sada glavna tema „Zadruge 4“.

Kako je to izgledalo, pogledajte u klipu ispod teksta.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!