.

MILJANA KULIĆ gađala voditelja zbog majke koja je menadžerka, otkriva bivša učesnica rijalitija

MILJANA KULIĆ GAĐALA JE VODITELJA ZBOG MAJKE MENADŽERKE! Bivša zadrugarka iznela SKANDALOZNE tvrdnje, a tek će da objavi SNIMKE!

MILJANA KULIĆ GAĐALA JE VODITELJA ZBOG MAJKE MENADŽERKE! Bivša zadrugarka iznela SKANDALOZNE tvrdnje, a tek će da objavi SNIMKE!

Bivša rijaliti učesnica Jelena Batos obratila se Mariji Kulić preko društvenih mreža kada je videla njene izjave u medijima.

Jelena je otkrila sve što zna o Kulićima, pa priznala koliko puta ju je Miljana zvala da joj traži novac kada je bila van „Zadruge“.

„Ništa drugo nisam ni očekivala od menadžerke Miljanine. Umesto svoje dete da izvede na pravi put, ona se bavi „medijskom pažnjom“. Vaša ćerka se meni prva javila i to u nedelju u 8 ujutru sa 12 propuštenih poziva i vaša ćerka se nije se samo jednom obraćala za novac nego više puta, ja to nikome nisam pričala dok je vi niste ubedili da joj nisam prijatelj i morala kradom da mi se javlja i moli za pomoć, a na ulici me ne pozdravlja. Ja, hvala Bogu, nisam mama rijalitija i ne živim od medijske pažnje niti od svoje dece, pa da ih moram koristiti i upravljati njima kao vi. Moja deca su već obezbeđena za budućnost, a meni je samo 35 godina“, pisala je Jelena i dodala:

PREPORUKA:   Miljana Kulić gubi ogromnu količinu krvi, hitno joj je potrebna krv!
Jelena Batos

foto: Printscreen

„Gospođo menadžerko, ako nastavite, objaviću Miljanine govorne poruke kako plače i moli iz Bosne još prošle godine da joj pošaljem jer ste joj vi okrenuli leđa i izbacili je iz kuće koju je napravila ona zaradom novca na poslu po kojem pljujete i gađate kamenjem jer nisu podržali vašeg glumca čiji ste mozak isprali zvanog „Bebica“. Vaša Miljana mi je rekla šta ste sve pričali za Milana jer je podržao onu srećnu Miljanu sa Zolom, a Bebicu ispitivao. Onaj kamen je bio vašeg jezika delo. Umesto da dete svoje izlecite, vi je podržavate da ulazi u rijaliti sa tabletama za smirenje koje sama priča da uzima i da vam puni džepove.“

PREPORUKA:   Zorica Marković brine za Miljanu, ponudila krv samo da Kulićka ozdravi!
Jelena Batos
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!