.

Miljana Kulić gubi ogromnu količinu krvi, hitno joj je potrebna krv!

MILJANA KULIĆ GUBI VELIKU KOLIČINU KRVI! Ovo su poslednje informacije o njenom zdravstvenom stanju, HITNO JOJ POTREBNA TRANSFUZIJA

MILJANA KULIĆ GUBI VELIKU KOLIČINU KRVI! Ovo su poslednje informacije o njenom zdravstvenom stanju, HITNO JOJ POTREBNA TRANSFUZIJA

Miljana Kulić je danas hitno prebačena iz Niša u Urgentni centar u Beogradu, a Nišlijka se sada nalazi u šok-sobi i priključena je na kiseonik.

Njena majka Marija Kulić i njen dečko Nenad Macanović Bebica su sve vreme bili uz nju, a u jednom trenutku su morali da napuste bolnicu nakon čega je Marija dala i prvu izjavu.

– Stigli smo iz Niša maločas, primljena je u sobu za reanimaciju, rađena je kompletna dijagnostika, dok sam bila tamo ispred, vodili su je na ultrazvuk, rendgen, skener. Sve informacije dalje nemamo. Sutra dežura doktorica Damjanović, pa ću da je zamolim da odem kod nje, da vidim kako je. Miljana se uznemiri kad je vidim, morala sam da izađem – rekla je Marija za Pink.rs.

PREPORUKA:   Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić dobili na poklon letovanje od obožavalaca, poklonili im i džeparac!

Kako Kurir saznaje, Miljana gubi veliku količinu krvi pa joj je potrebna hitna transfuzija. Medicinsko osoblje trebovalo je dve doze eritrocita za Miljanu, a Marija i Bebica čekaju rezultate nalaza koji su urađeni pri dolasku u Urgentni centar.

Marija Kulić

foto: Zorana Jevtić, Kurir, Pink.rs

Kurir.rs/LJ.S./M.M.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!