.

Miljana Kulić ima polnu bolest, zatražila hitan pregled lekara, Zola je zarazio nezaštićenim intimnim odnosom u Zadruzi 6!

TRAŽI HITAN PREGLED! Miljana Kulić očajna doziva lekare, sumnja da joj je Zola preneo polnu bolest

Ne može da dođe sebi
TRAŽI HITAN PREGLED! Miljana Kulić očajna doziva lekare, sumnja da joj je Zola preneo polnu bolest

Printscreen

Miljana Kulić navodno ima problema sa ozbiljnom infekcijom, zbog čega je danima zabrinuta i van sebe, a za svoje probleme krivi Lazara Čolića Zolu.

Printscreen

– Miljana non stop ide na kapiju, traži da je pregledaju svi mogući lekari i to ne samo ginekolog. Miljana svaki drugi dan intimnu regiju ispira čajem od kamilice, ali to ne pomaže. Sumnja da joj je Zola preneo neku bolest, a u Bebicu ne sumnja jer otkako su zajedno, on nije imao nikakve avanture sa strane. Za Lazara zna da je bio na ozbiljnim ekskurzijama u spoljnom svetu, a da je u rijalitiju imao se*s bez zaštite sa drugom devojkom. Zna se da je Miljana hipohondar, plaši se mnogo i dok je ne budu pregledali svi specijalisti ona se neće smiriti – kaže izvor za Svet.

PREPORUKA:   Zvezdan Slavnić posle preljube u rijalitiju želi da naplati svoju preljubu od supruge!

Podsetimo, Zola je u ovoj sezoni pored Miljane imao nezaštićene intimne odnose sa Inom Rajzinger i Anitom Stanojlović. Inače, ovo nije prvi put da Kulićeva ima ovakve probleme.

Naime, ona je tokom učešća u rijalitiju “Parovi“ optužila Zmaja od Šipova da je inficirao vodu u bazenu pošto ulazi prljav i znojav, pa je ona tako dobila infekciju koju je kasnije lečila.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!