.

Miljana Kulić imala ogroman honorar pa izbačena iz Zadruge i uzimaju joj i kuću, najavila povratak i nešto novo!

MILJANA JE IMALA OGROMAN HONORAR U ZADRUZI! Od sume vam neće biti dobro, a sada je ostala BEZ IČEGA!

Miljana Kulić diskvalifikovana je iz Zadruge samo nekoliko dana nakon početka rijalitija, a sada je otkriveno koliko je u minusu.

miljana-kulic Izvor: YouTube/Zadruga Official

Miljana je nakon nekoliko neuspelih pokušaja, uspela da pobegne zbog čega je Veliki šef obavestio sve zadrugare da će se od Miljane potraživati na sudu 100.000 evra, zbog štete koju je počinila na imanju i zbog kršenja ugovora.

Kulićeva je pokušala i da podmetene požar u Rajskom vrtu

Zadrugari, zvanično vas obaveštavamo da je Miljana diskvalifikovana zbog samoinicijativnog napuštanja Zadruge, a televizija Pink će u skladu sa njenim ugovorom pokrenuti tužbu po hitnom postupku i potraživati 100.000 evra na iznos kazne. Pozdrav Veliki šef„, glasilo je pismo.

PREPORUKA:   Deniz Dejm iz Slovenije držana pod ključem 4 godine, godinama po 200 evra dnevno davala na kokain!

Kulićeva je još na ulasku govorila da je nezadovoljna i da joj se ne ulazi u rijaliti, a kako su tada pisali mediji Nišlijka je za svoje učešće trebalo da dobija 3.000 evra nedeljno, odnosno 120.000 evra za 10 meseci, koliko je sezona trajala do sada, ali je sada ostala bez ičega.

Miljana se nakon diskvalifikacije oglasila na svom Instagramu otkrila da uskoro sprema nešto „novo, ali staro“, te su svi pomislili da će ući ponovo u „Parove“, a za lokaciju je stavila Bosnu i Hercegovinu, gde živi njen dečko Lazar Čolić Zola.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!