.

Miljana Kulić isterana iz porodične kuće, otvorila novi Instagram profil i otišla je daleko iz Srbije!

„IMAM JA GDE“ MILJANA SE OGLASILA SA NOVE LOKACIJE, Marija je ljuta kao ris na nju, a evo šta je Nišlijka sada poručila

Foto: screenshot

Miljana Kulić je pre nekoliko dana diskvalifikovana iz „Zadruge 5“ i odlučila je da napravi novi profil na Instagramu sa kog aktivno kači slike.

Miljana Kulić Foto: Instagram
Miljana Kulić

Miljana je objavila svoju sliku na kojoj se vidi da je razvukla osmeh od uva do uva i uživa na nepoznatoj lokaciji. Miljana je stavila do znanja pratiocima da ne brinu, objavila popularnu pesmu, pa kratko poručila:

– Ja imam gde, videćete uskoro – napisala je ona.

da podsetimo, nakon Miljanine diskvalifikacije za domaće medije oglasila se njena majka Marija Kulić i rekla kako je u potpunosti protiv njenog odlaska kod Zole.

PREPORUKA:   Miljana Kulić sa krvavim vratom, Filip Car se skamenio kada je video! (SNIMAK)

Kako izvor blizak Kulićima otkriva za „Blic“, u njihovoj porodici haotično je stanje.

– Marija nije mogla da veruje da Miljana aludira na učešće u „Parovima“, te da se sad o tome priča, pogotovo nakon izlaska iz „Zadruge“, u kojoj je bila neraspoložena i besna. Odmah je pomislila i na mogućnost da će Miljana sa Zolom da uđe u „Zadrugu“, sad kad je kod njega. Konstantno je zove i pokušava da je ubedi da se posveti sinu Željku, međutim Miljana ima druge prioritete – navodi naš izvor.

– Marija i Miljana su se žestoko posvađale u jednom od razgovora. Uralale su jedna na drugu, a Marija je ćerki ponavljala: „Neću ti dati dete ako uđeš u Zadrugu, možeš da zaboraviš na njega!“. Rešena je da ćerki, ukoliko nastavi sa skandalima, zabrani da viđa dete, pa čak i sudskim putem. Jako je vezana za unuka i ne želi da odrasta u nezdravim okolnostima, shvata koliko Miljani zapravo nije stalo do uloge majke – dodaje izvor „Blica“.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!