.

Miljana Kulić je NASUKANI MORŽ, slikala se na plaćži u ružnim pozama!

„NASUKANI MORŽ“ Svi se krste zbog poza Miljane Kulić u kupaćem kostimu: Bebica je odveo NA MORE U ITALIJU, a zbog slika sa plaže pljušte komentari

Bivša učesnica rijalitija „Zadruga“, Miljana Kulić, je pre nekoliko dana ostavila svog sina Željka Kulića kod oca Ivana Marinkovića u Beograd i odlučila da otputuje na letovanje u Italiju, gde uživa na plaži i suncu.
Miljana Kulić Foto: miljana_kulic_official / InstagramMiljana Kulić

Kulićeva se oglasila na svom Instagram profilu i otkrila da je otišla na odmor sa svojim dečkom Nenadom Macanovićem Bebicom. Njih dvoje su se uslikali u jednom restoranu u odmaralištu Lido di Jesolo, blizu Venecije.
Bebica i Miljana Kulić

Foto: miljana_kulic_official / InstagramBebica i Miljana Kulić

Kulićeva je danas podelila i slike sa plaže, a Bebica ju je uslikao u raznim pozama.

PREPORUKA:   Miljana ćeli da je poje*u Žika Jakšić, Milan Milošević, Marko Đedović i drugi!

Miljana je šokirala mnoge, dok je pozirala u plićaku u jednodelnom kupaćem kostimu zebrastog printa i nije marila za okupljene i pruisutne na plaži, dok se se nizali komentari na njen račun.
Miljana se skinula u kupaći na moru

Foto: miljana_kulic_official / InstagramMiljana se skinula u kupaći na moru

„Kao nasukani morž“, „Sram je bilo, na šta ovo liči“, „Užas, ona nema blama“, „Ovo je haos“, bili su samo neki od komentara na račun Kulićke.
Miljana se skinula u kupaći na moru

Foto: miljana_kulic_official / InstagramMiljana se skinula u kupaći na moru

Podsetimo, bivša zadrugarka Jovana Tomić Matora je dobila Miljanu Kulić na sudu, te će ona morati da joj plati odštetu u iznosu od 6000 evra.

PREPORUKA:   Obezbeđenje bacilo Zolu na pod, Miljana ga oparila kafom, lične stvari potonule u jezero!

Miljana Kulić je pre četiri godine divljački udarila Jovanu Tomić Matoru u rijalitiju Zadruga po nosu i licu, nakon što je ova neprestano išla za njom, uvijala se i nazivala je k*****, a sve zbog Miljaninog provociranja Sanje Stanković.

Naime, ona je Matoru mikrofonom „opalila“ posred lica, Jovana se srušila na pod jaučući, a onda se jasno videla krv koja šiklja. Miljana Kulić potom je odlukom Velikog šefa momentalno diskvalifikovana.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!