.

Miljana Kulić ostaje bez deteta ukoliko ponovo uđe u rijaliti, urlanje i svađa u porodici Kulić!

NEĆU TI DATI DETE UĐEŠ LI U ZADRUGU! Miljana otišla kod Zole, Marija joj zapretila – „Urlale su jedna na drugu“

Piše se i da bi Miljana mogla ponovo da uđe u „Parove“.

Marija miljana kulić Izvor: ATA Images /Antonio Ahel/Kurir/Nemanja Nikolić

MilMiljana Kulić diskvalifikovana je iz Zadruge nakon što je izazvala požar u Rajskom vrtu, pokušala da pobegne čamcem, sukobila se s obezbeđenjem i na kraju pobegla iz rijalitija. Ona se zatim oglasila na Instagramu i stavila da se nalazi u Bosnu i Hercegovinu, upravo gde živi njen dečko Lazar Čolića Zola.

Njena majka Marija Kulić juče je izjavila da je u potpunosti protiv njenog odlaska kod Zole, ali da se „ništa ne pita“. Kako izvor blizak Kulićima otkriva, u njihovoj porodici haotično je stanje.

Miljan je objavom na Instagrmu navela i da će „uskoro biti spremna za nešto možda staro, ali neočekivano“, te sve navela da posmile da se vraća u rijaliti „Parove“.

PREPORUKA:   Učesniku Zadruge 5 na nacionalnoj televiziji u tuči polomljen nos, hitno prebačen u bolnicu, hoće li biti diskvalifikacije?! Molba unakaženog učesnika da ne bude diskvalifikacije dok se ne vrati!

Marija nije mogla da veruje da Miljana aludira na učešće u ‘Parovima’, te da se sad o tome priča, pogotovo nakon izlaska iz Zadruge, u kojoj je bila neraspoložena i besna. Odmah je pomislila i na mogućnost da će Miljana sa Zolom da uđe u Zadrugu, sad kad je kod njega. Konstantno je zove i pokušava da je ubedi da se posveti sinu Željku, međutim Miljana ima druge prioritete„, rekao je izvor i dodao:

Marija Kulić Izvor: Instagram/marijakulic_mtazMarija i Miljana su se žestoko posvađale u jednom od razgovora. Uralale su jedna na drugu, a Marija je ćerki ponavljala: ‘Neću ti dati dete ako uđeš u Zadrugu, možeš da zaboraviš na njega!’. Rešena je da ćerki, ukoliko nastavi sa skandalima, zabrani da viđa dete, pa čak i sudskim putem. Jako je vezana za unuka i ne želi da odrasta u nezdravim okolnostima, shvata koliko Miljani zapravo nije stalo do uloge majke„.

PREPORUKA:   Mina Vrbaški gostovala kod Brendona na Jutjubu pa isprozivali učesnike rijalitija!

Nakon Miljanine diskvalifikacije, Veliki šef poslao je pismo i obavestio učesnike da će protiv nje biti pokrenuta tužba po hitnom postupku zbog duga od 100. 000 evra prema produkciji.

Zadrugari, zvanično vas obaveštavamo da je Miljana diskvalifikovana zbog samoinicijativnog napuštanja Zadruge, a televizija Pink će u skladu sa njenim ugovorom pokrenuti tužbu po hitnom postupku i potraživati 100.000 evra na iznos kazne. Pozdrav Veliki šef„, glasilo je pismo.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!