.

Miljana Kulić raskinula sa Bebicom, desila se prava drama, Miljana šokirana

LOŠE MI JE, OVAJ PRIZOR NIKADA NEĆU ZABORAVITI! Drama u Nišu, Miljana Kulić otkrila da je raskinula sa Bebicom

Gotovo je
LOŠE MI JE, OVAJ PRIZOR NIKADA NEĆU ZABORAVITI! Drama u Nišu, Miljana Kulić otkrila da je raskinula sa Bebicom

Pink printskrin

O najgledanijem rijalitiju u regionu, „Zadruzi 5“, priča se i pričaće se od kako se završio. U Belu kuću se uselilo 59 zadrugara, a samo je šesnaest zadrugara dobilo priliku da se bori u spektakularnom superfinalu iste sezone.

Naime, ovu sezonu su obeležili mnogi skandali, raskidi, razvod Dalile Dejana Dragojevića i njena turbulentna veza sa Filipom Carem, ali ne može da se zaobiđe ni odnos Miljane Kulić i njenog novog momka, Nenada Macanovića Bebice, koji je zajedno sa njom, ruku pod ruku, ušetao na velelepno imanje u Šimanovcima.

PREPORUKA:   Lepi Mića je trebao biti kum Dejanu Dragojeviću na krštenju koje se nije dogodilo, pričao i o bolesnoj Miljani Kulić

Foto: Printscreen/instagram

Njih odnos kroz njihov boravak, mnoge je zaintrigirao, a ne može ni da se isključi da je i nasmejao. Mnoge scene i situacije se i dan danas prepričavaju i redovno nasmejavaju mnoge gledaoce.

Naime, ovaj ljubavni par je nastavio svoju vezu i van „Zadruge“, ali je i tu došlo do preokreta.

Miljana se oglasila na svom Instagram profilu, gde je napisala da je zakazana operacija želuca, za koju je govorila da će da ide, pa je takođe, otkrila da je njena veza sa Bebicom okončana, jer, kako ona navodi, on ju je prevario.

– Jedva čekam osamnaest jul da odem na operaciju želuca i videćete ko je najzgodniji sledeće godine u ovo vreme. Na moju veliku žalost, moram da vam kažem da me je Bebica prevario. Mnogo mi je teško, a ovaj prizor koji sam videla nikada neću zaboraviti…Pamtiću te samo po lepim stvarima…U šoku sam, jako mi je loše – napisala je ona.

PREPORUKA:   Kaskader Uroš Ćertić tražio da izađe iz Zadruge nakon što ga je prebio kriminalac Kristijan Golubović u uživo programu, ima povrede po telu, žalio se i na povredu kolena! (SNIMAK)

Foto: Printscreen/instagram

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!