.

Miljana Kulić se bori za život a pregovara o ulasku u Zadrugu 6, traži specijalne uslove!

IZ BOLNICE U RIJALITI! Miljana s posebnim uslovima ulazi u Zadrugu 6 EVO KAKVE USLOVE TRAŽI

IZ BOLNICE U RIJALITI! Miljana s posebnim uslovima ulazi u Zadrugu 6 EVO KAKVE USLOVE TRAŽI

Iz dana u dan Miljana Kulić se oporavlja od komplikacija koje su usledile nakon operacije smanjena želuca, zbog čega joj je život visio o koncu. Čim je došla sebi, Nišlijka je počela da pregovara o ulasku u sledeću sezonu rijalitija „Zadruga“ i ugovorila posebne uslove zbog novonastale situacije.

Miljana Kulić

foto: Kurir, ATA images

– Miljana je rijaliti-igrač i to je njen posao. Naravno da će ući u Pinkov projekat, jer em želi, em živi taj način života. Bez nje ne može ni da se zamisli ovaj program. E sad, s obzirom na to da je situacija specifična, ona će imati i posebne uslove. Dakle, zdravstvena nega će biti na maksimalnom nivou. Ona će imati nadzor lekara, koji će voditi računa o terapiji koju prima. Takođe režim ishrane i sna mora da joj bude usklađen, pa će zbog mira biti izolovana od ostalih učesnika – priča naš izvor i dodaje.

PREPORUKA:   Sandra Rešić ŽESTOKO o Miljani Kulić
Miljana Kulić, Marija Kulić
foto: Beta/Saša Đorđević, Nemanja Nikolić, ATA images, Kurir

– Što se honorara tiče, on će biti nepromenjen kao i prošle godine. Inkasiraće ona lepu svotu, a plus će imati tretman kao niijedan drugi ukućanin. Miljana mora samo da smanji cigarete, a sve ostalo će se nekako rešiti pomoću dobre organizacije. Sva sreća što je njeno zdravstveno stanje stabilno i što više nije životno ugrožena. Sad čekamo početak rijalitija i da vidimo kako će se snaći sa svim poteškoćama zbog operacije želuca – završava naš izvor. Miljana Kulić se i dalje ne javlja na telefon poznat redakciji, kao ni njena majka Marija, koja dosta vremena provodi kod ćerke u bolnici.

PREPORUKA:   Bivši ljubavnici Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola se svađali pa bacili garderobu u jezero!
Miljana Kulić
foto: ATA images, Beta/Saša Đorđević

Lj. S.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!