.

Miljana Kulić šokirala u UŽIVO programu, KONZUMIRALA PRED KAMERAMA ZABRANJENO!!!

KONZUMIRALA NEDOZVOLJENO U EMISIJI UŽIVO Miljana Kulić prevšila svaku meru, kamere uhvatile kako krišom radi ovo! (VIDEO)

Miljana je usred programa uživo, dok je razgovarala sa gledaocem putem telefona, čoveku iz publike koji je sedeo iza nje doturila svoju čašu kako bi joj on iz limenke sipao pivo
Miljana Kulić

Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Miljana Kulić sinoć je ponovo gostovala u emisiji „Narod pita“, a u prekoputa nje sedeo je otac njenog deteta Ivan Marinković.

Emisija je bila burna i emotivna, a ideja je bila da Miljana i Ivan pred kamerama pokušaju da reše sve sukobe koje godinama gomilaju.

PREPORUKA:   Ana Ćurčić poliva vodom voditeljku Zadruge Anu Radulović u UŽIVO programu!

Iako se činilo da je Ivan sa njihovim sinom Željkom tokom boravka u „Zadruzi 6“ ostvario blizak odnos, kakav otac i sin i treba da imaju, idila je kratko trajala, barem prema Miljaninim izjavama.

Ipak, sinoć je tokom emisije postupak Kulićeve uspeo da skrene pažnju gledalaca sa ove veoma važne teme. Naime, kako se vidi na jednom od snimaka koji kruži društvenim mrežama, Miljana je usred programa uživo, dok je razgovarala sa gledaocem putem telefona, čoveku iz publike koji je sedeo iza nje doturila svoju čašu kako bi joj on iz limenke sipao pivo!

PREPORUKA:   Otkriveno kada će Dalila ući u Zadrugu 7 Elita
Miljana sa pivom

Foto: Printscreen/instagram

Korisnici mreža i gledaoci „Zadruge“ oštro su osudili ovaj Nišlijkin potez, a ona se na ovu temu još uvek nije oglasila.

A post shared by Jully Pandora (@jully_je_tuuu)

Podsećanja radi, ovo nije prvi put da kamera uhvati Miljanu kako konzumira alkohol u trenucima kada to nikako nije poželjno, a ni dozvoljeno. Ne tako davno, Miljana se snimala na prednjem sedištu automobila koji je u tom trenutku vozio Bebica, a dok je pevala i snimala se, pila je pivo. Na istom snimku vidi se i njen sin Željko koji je sedeo pozadi, i nije bio vezan sigurnosnim pojasom, te je Kulićeva prekršila Zakon o bezbednosti u saobraćaju, a u pitanju je ozbiljan prekršaj, budući da prema našem zakonu deca koja još nisu napunila 5 godina moraju da sede u auto-sedištima, deca između 5 i 12 godina da imaju podmetače za sedište, tj. bustere, te da moraju biti vezani.

Miljana pije pivo dok je sa Željkom

Foto: Printscreen/instagram

Takođe, zakon predviđa da deca koja su mlađa od 12 godina ne smeju sedeti na prednjem sedištu, već isključivo na zadnjem i obavezno moraju biti vezana pojasem.

Kazne dostižu i 120.000 dinara za nepoštovanje ovog zakona.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!