.

Miljana Kulić zamalo umrla, život joj visio o koncu!

Umalo umrla na zubarskoj stolici

Miljana Kulić je pre nekoliko dana na kratko napustila “Zadrugu” kako bi otišla kod zubara i popravila kvar koji joj je stvarao bolove. Ona je navodno u stomatološkoj ordinaciji u Beogradu napravila pravi skandal, jer nije želela da dozvoli zubaru da joj da anesteziju.

– Kvar je bio veliki i morali su da joj daju anesteziju kako bi mogla da izdrži bol. Međutim, kada je videla injekciju, uznemirila se pa je počela da plače i da urla: “Umreću od te igle” – tvrdi izvor koji se navodno našao na licu mesta. Zubar je potom pokušao da joj objasni da je to standardna rutina, kao i da neće osetiti bol ukoliko dobije anesteziju.

PREPORUKA:   kULIĆI IZ nIŠA PRODAJU KUĆU DA VRATE DUGOVE BOLESNE ĆERKE mILJANE kULIĆ!

– Ubeđivali su je više od pola sata i objašnjavali da je to obična anestezija od koje će joj utrnuti živac i nataj način će lako podneti popravku zuba. Nije htela ni da čuje, već je sve vreme plačući govorila da to neće da uradi – nastavio je izvor za pomenuti medij i dodao:

– Na kraju je ipak poslšala zubare i popravka je prošla u najboljem redu. Ostala je još malo u ordinaciji dok anestezija nije prošla pa su je vratili u rijaliti.

PREPORUKA:   Samir Ramović izbačen iz Elite odlukom gledaoca

Miljana je nekoliko puta tokom učešća u rijalitiju spomenula da je, kako je sama rekla, pravi hipohondar.

– Ranije nisam bila psihički dobro i stalno sam mislila da će nešto da mi se desi. Bila sam pravi hipohondar. Uvek sam tripovala da mi se nešto dešava, a nije bilo ništa – priznala je ona.

svetprintscreen
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!