.

Miljana Kulić zamalo umrla, život joj visio o koncu!

Umalo umrla na zubarskoj stolici

Miljana Kulić je pre nekoliko dana na kratko napustila “Zadrugu” kako bi otišla kod zubara i popravila kvar koji joj je stvarao bolove. Ona je navodno u stomatološkoj ordinaciji u Beogradu napravila pravi skandal, jer nije želela da dozvoli zubaru da joj da anesteziju.

– Kvar je bio veliki i morali su da joj daju anesteziju kako bi mogla da izdrži bol. Međutim, kada je videla injekciju, uznemirila se pa je počela da plače i da urla: “Umreću od te igle” – tvrdi izvor koji se navodno našao na licu mesta. Zubar je potom pokušao da joj objasni da je to standardna rutina, kao i da neće osetiti bol ukoliko dobije anesteziju.

PREPORUKA:   Marko Miljković ima kompleks NIŽE VREDNOSTI u odnosu na Slobu Radovanovića, prezire ga jer je imao ljubavnu priču sa Lunom!

– Ubeđivali su je više od pola sata i objašnjavali da je to obična anestezija od koje će joj utrnuti živac i nataj način će lako podneti popravku zuba. Nije htela ni da čuje, već je sve vreme plačući govorila da to neće da uradi – nastavio je izvor za pomenuti medij i dodao:

– Na kraju je ipak poslšala zubare i popravka je prošla u najboljem redu. Ostala je još malo u ordinaciji dok anestezija nije prošla pa su je vratili u rijaliti.

Miljana je nekoliko puta tokom učešća u rijalitiju spomenula da je, kako je sama rekla, pravi hipohondar.

PREPORUKA:   ZADRUGA 3 FINALE: Pobednica treće sezone "Zadruge" je Iva Grgurić, starleta iz Hrvatske

– Ranije nisam bila psihički dobro i stalno sam mislila da će nešto da mi se desi. Bila sam pravi hipohondar. Uvek sam tripovala da mi se nešto dešava, a nije bilo ništa – priznala je ona.

svetprintscreen
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!