.

Miljanu Kulić majka za ruku dovela u bolnicu!

MILJANA I MARIJA KULIĆ UHVAĆENE ZAJEDNO! Rijaliti učesnica SMRKNUTE FACE došla na KLINIKU, majka je sve vreme DRŽI ZA RUKU (FOTO)

MILJANA I MARIJA KULIĆ UHVAĆENE ZAJEDNO! Rijaliti učesnica SMRKNUTE FACE došla na KLINIKU, majka je sve vreme DRŽI ZA RUKU (FOTO)

Miljana Kulić došla je sa majkom Marijom Kulić na Ortopedsku kliniku na kontrolu povodom povrede noge koju je imala neposredno pred ulazak u rijaliti.

Rijaliti učesnica došla je na Banjicu u pratnji svoje majke Marije Kulić. Miljanin dečko Nenad Macanović Bebica nije bio prisutan ovom prilikom.

PREPORUKA:   Lazar Čolić ZOLA se prisećao kada je bolesna Miljana Kulić pokušala da ga ubije udarcima u glavu!

Miljana je sve vreme bila neraspoložena, a Marija ju je gurala napred i ušla sa njom u kliniku, kako bi videli u kakvom joj je sada stanju noga, a sve vreme ju je držala za ruku.

Miljana Kulić

foto: ATA Images

Podsetimo, Miljana Kulić nedavno je diskvalifikovana iz rijalitija „Zadruga 5“ zbog nasilničkog ponašanja. Ona je gađala voditelja Milana Miloševića kamenom, a zbog agresivnog ponašanja, iz Bele kuće je diskvalifikovan i njen momak, Nenad Macanović Bebica, sa kojim Kulićeva provodi vreme napolju.

Kurir.rs/MM.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!