.

Mima opasno oplela po Đedoviću i napravila haos u Zadrugi: “Od sada ću da napadam ovakve miševe kao ti”

Dok je većina zadrugara spavala u pabu, Mima je oplela po Đedoviću

 Foto Pink printskrin

Foto Pink printskrin

U subotu je, u ranim jutarnjim satima, u „Zadruzi“ došlo do razmene žestokih reči između Miroslave Mime Živković i Marka Đedovića. Dok je većina zadrugara spavala u pabu, Mimu to nije zanimalo, već je oplela po Đedoviću, a onda joj je on žestoko odbrusio.

– Pokvarenko jedan mali, taman pomislim da imaš nešto dobro u sebi, ali, ipak, nemaš. Od sada ću da napadam ovakve miševe kao ti – vikala je Mima. Marko joj je odgovorio jednako žestoko, uz bujicu uvreda.

PREPORUKA:   Pokazano pravo lice starlete Maje Marinković, bez šminke i fotošopa, javnost ne veruje šta vidi, komentari se nižu jedan za drugim!

Za to vreme, Ivana Krunić i Bane Čolak su delili postelju. Nakon što su priznali jedno drugom da i dalje gaje simpatije, njih dvoje se, maltene, ne razdvajaju. Iako je Ermina Mašović urlala na Baneta zbog razgovora koji je imao sa Ivanom, Čolak je kasnije strasno grlio i poljupcima obasipao Krunićevu.

PREPORUKA:   BOGATI RUS rešio da kupi starletu Maju Marinković, brdo para izdvojio za poklone da joj se doneru u Zadrugu!

Novosti.rs

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!