.

Mina Vrbaški u Zadruzi promenila najviše muškaraca, ubedljiva rekorderka po broju muškaraca koji su prošli preko nje!

REKORDERKA: Ceo spisak FRAJERA sa kojima je Mina Vrbaški bila INTIMNA u „Zadruzi“! Starleta Mina Vrbaški postala je poznata domaćoj javnosti nakon što je 2017. godine optužila folk pevača Šaka Polumenta da je njoj, tada maloletnoj devojci, slao snimke u kojima joj se udvarao.

REKORDERKA: Ceo spisak FRAJERA sa kojima je Mina Vrbaški bila INTIMNA u "Zadruzi"!

Foto:blic

Nakon ovog skandala dobila je poziv da ude učesnica „Zadruge 1“, što je oberučke prihvatila, a u rijalitiju je nastavila da niže skandale.

 Mina i Đekson • screenshot TV Pink / screenshot

Vrlo brzo je stupila u emotivnu vezu sa reperom Nemanjom Đerićem Đeksonom, sa kojim je pred kamerama više puta imala intimne odnose. Njihva veza bila je turbulentna i puna svađa, a kada su s erastali, ona se upustila u vezu sa manekenom Tomom Panićem.

 Mina Vrbaški i Toma Panić • Screenshot YouTube / youtube

Mina je bila slobodna i u vezi sa Panićem, pa je imala sa njim intimne odnose kada god im se ukazala prilika.

 Mina i Jovica • Print Screen / youtube
PREPORUKA:   Marija Kulić zapenila kao nikada do sada, nazvala je OPERISANOM NAKAZOM i VODENICOM!

Ova skandalozna devojka je ušla i u „Zadrugu 2“, a tamo nastavila sa vrelim akcijama sa muškarcima. Prvi na spisku bio je Jovica Putniković. Njihova veza nije dugo potrajala, ali nisu se libili da imaju intimne činove pred kamerama.

U decembru 2018. godine učesnik rijalitija „Zadruga 2“ postao je maneken Marko Marković, a ni on nije ostao imun na čari Mine Vrbaški, koja je javno priznala da se u jednom periodu života bavila prostitucijom.

 Mina Vrbaški i Marko Marković • youtube

Mina je i sa Markom imala vrele akcije kako u krevetu, tako i u tuš kabini.

Kao da joj nije bilo dosta prisnosti sa muškarcima pred kamerama Mina je pred kraj „Zadruge 2“ imala poni odnos i sa pevačem Savom Perovićem, koji joj je do tog trenutka bio drugar. Sve se treslo od njihove akcije u sobi za rehabilitaciju.

PREPORUKA:   MMA borac Stanislav Krofak zaprosio starletu Maju Marinković, odmah odgovorila!

Mina Vrbaški učestvovala je i u „Zadruzi 3“ u kojoj je bila u ljubavnoj vezi sa Crnogorcem Mensurom Ajdarpašičem. Njih dvoje se stalno svađali, o čemu je Srbija brujala, a veliku pažnju publike privlače i njihovi intimni odnosi. Mina i Mensur su dedavno raskinuli, zbog čega je Vrbaši i zaplakala na svom Insta „storiju“ uz reči da mu se javno izvinjava, te da je svesna šta je izgubila.

 Mina i Mensur • screenshot

Mina je sa još nekoliko muškaraca tokom učešča u tri sezone „Zadruge“ razmenjivala nežnosti, kao što su Vladimir Tomović, Ervin Mujaković, Adam Đogani, a pomenutih šestorica muškaraca imali su priliku da vode ljubav sa njom. Zbog ove cifre Mina nosi titulu devojke sa najvećim brojem initmnih partnera u tri sezone „Zadruge“.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!