.

Miroslav Miki Đuričić pokreće novi posao od novca zarađenog u rijalitiju Zadruga 6

PČELAR, RIJALITI IGRAČ, KUVAR, SVINJAR: Miki Đuričić sad želi da bude TRAVAR, evo u šta ulaže 30.000 evra

PČELAR, RIJALITI IGRAČ, KUVAR, SVINJAR: Miki Đuričić sad želi da bude TRAVAR, evo u šta ulaže 30.000 evra

Bivši zadrugar Miki Đuričić prijatno je iznenadio naciju u poslednjoj sezoni „Zadruge“ jer se ponašao uzorno, a sada ulaže 30.000 evra u privatni biznis!

Naime, Miki, koji je promenio nekoliko zanimanja, prvo je bio poznat kao pčelar, zatim rijaliti igrač, pa voditelj i kuvar, i uzgajivač mangulice, već neko vreme u mestima nedaleko od Kupinova, u kom trenutno živi, razgleda placeve da bi našao najpogodniji za bavljenje stočarstvom i rasadom biljaka, što mu je, kako je jednom pomenuo, velika strast.

Zadruga 5, finale, finale Zadruge 5, Miki Đuričić

foto: Nenad Kostić

– Miki već neko vreme sređuje porodičnu kuću u Kupinovu, u kojoj trenutno boravi s porodicom, a onda se seli sa suprugomi ćerkicom u drugo selo. Ne želi previše o tome da priča, znate kako je već u selu, odmah se traže razlozi za to što ide od kuće, ali u porodici je sve kako treba. On sad planira da uloži oko 30.000 evra u plac na kom planira da pokrene ozbiljan posao. Njemu je velika strast uzgoj domaćih životinja i raznih vrsta biljaka, a za to je potrebno mnogo prostora i ulaganja. On je doskoro pominjao to samo kao ideju, ali je sad rešio da sve sprovede u delo. Ima podršku oca, žene, a već je sve ugovorio s nekoliko prijatelja koji se razumeju u taj posao, koji će da mu pomognu za mašine i sve što mu treba – priča izbor blizak pčelaru.

PREPORUKA:   Dalila Dragojević ima novog dečka, prepoznali ga po satu, učestvovao u rij
mangulica, mangulice, Alibunar, Dobrica, Janoš Šoš
foto: RTS Printscreen

Mikiju je, ako priča izvor, sada bitno da se dobro odmori od rijalitija, pa se baca na posao.

– Miki sada najviše vremena provodi kod oca u kući, nadgleda radove i igra se s ćerkicom. Selidbu planiraju tek na jesen, kad prođu vrućine, i imaju svašta u planu. Deset meseci je veliki period u rijalitiju, zato je on sad po ceo dan napolju, dolaze komšije iz celog sela, pričaju do kasno u noć, a obilaze ga prijatelji koje godinama nije video – kaže sagovornik.

Miki je nedavno otkrio i šta bi gajio na imanju.

– Planiram da se posvetim proizvodnji organske hrane, da gajim mangulice itd. To je neka moja strast, dosta se razumem i u biljke, ali gledam da spojim lepo i isplativo. Za sve je potrebno vreme, ne može odmah da zaživi, ali ako ste uporni i stvarno planirate da se posvetite tom biznisu, rezultati neće izostati – rekao je pčelar.

Supruga i dete me nisu promenili

Đuričić tvrdi da za njegove promene nabolje nisu zaslužni članovi porodice, već to što je u rijalitiju bio s normalnim ljudima. – Nisu mene supruga i dete promenili. Otac je rekao mojoj ženi da me je ona promenila, ali mu je objasnila da sam uvek bio ovakav, nego reagujem u zavisnosti od toga kakvi ljudi su oko mene. Pričala mu je da zna sa mnom. Evo, u ovoj sezoni sam se družio s normalnim ljudima i nije bilo problema. Kad je čovek nenormalan, i ja sam nenormalan. U prethodnim sezonama sam pravio budalaštine samo takve. Onda sam shvatio da nema potrebe da pravim takva sranja. Najmanje sam ponosan na to što sam udarao ženama šamare i tukao ih štakama – kaže Miki.

Zadruga 5, finale, finale Zadruge 5, Miki Đuričić
foto: Nenad Kostić

kurir.rs/rijaliti/s.telegraf

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!