.

Nadežda Biljić snimila spot za pesmu Živi svoj život sine, poručili joj da ne baca pare!

„Ona treba da postane MILIONERKA, PARE SE NE BACAJU NA GLUPOSTI“ Nadežda i Toma otkrili ko brine o finansijama u kući: „Čuo sam komentare kako JA NJU ISKORIŠĆAVAM“ (Video)

Pevačica Nadežda Biljić tokom učešća u rijalitiju „Zadruga“ pred kamerama je započela vezu sa manekenkom Tomom Panićem. Njih dvoje su i nakon izlaska iz „Zadruge“ ostali zajedno, a ubrzo se iz njihove ljubavi rodio i njihov sin, kojem su dali ime Longo.

Toma i NadeždaToma i Nadežda

Naime, Nadežda je večeras imala snimanje spota za svoju novu pesmu „Živi svoj život sine„, a onda su ona i Toma pred našim kamerama otkrili detalje iz zajedničkog života.
.

Foto:

– Ovo je pesma koju smo posvetili našem sinu, ali je i posvećena i svima majkama, ćerkama i sinovima. Njegova je odluka čime će se baviti u životu i mi ćemo ga podržati u svemu – rekla je Nadežda, a onda se Toma osvrnuo na njihovog sina.
.

PREPORUKA:   Porodila se učesnica rijalitija Nina Bebić

Foto:.

– To je naš život, ne smatram ga nekom borbom, smatram da je to naš dar i sudbina. Porastao je, evo kreće u vrtić. To je život, gore, dole. Longo mnogo voli muziku, nećkamo se da li da kupimo bubnjeve. Ako Longo bude odlučio da ide putem kao mama, mi smo uvek tu, ali ja bih voleo da bude sportista – rekao je Toma, a onda je pevačica priznala da je slaba na Tomu.
.

Foto:

– Ja sam mnogo slaba na njega, ume ponekad da me izvervira. On vodi računa o finansijama, ja ne umem sa parama – rekla je Nadežda, pa se Toma nadovezao:

– Ja sam sto puta rekao da ja nisam njen suprug i da ona nije pevačica, ja se menadžerstvom nikad ne bih bavio. Nadežda treba da ulaže u svoju karijeru, a ne da se bacaju pare na gluposti, ona ranije nije postavljala prioritete na svoja mesta, a sada su postavljeni i sve ide svojim tokom. Nadežda zaslužuje da postane milionerka kakav glas ima. Čuo sam komentare kako ja nju koristim – pričao je Toma, a onda je Nadežda rekla sledeće:
.

PREPORUKA:   NASILJE UŽIVO: Učesnik patosirao drugog učesnika Elite, BEZ DISKVALIFIKACIJE, samo kazna! (SNIMAK)

Foto:

– Ne znam kako on mene koristi, kad ja nisam imala ni k od karijere. Pustila sam da on bude alfa u našoj kući. Mi smo sazreli jedno uz drugo – rekla je Nadežda za „Blic“.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!