.

Nadica Zeljković oplkela po Nenadu Aleksiću ŠA i Tari Simov, da mu balavica radi o glavi i razvodi ga, nije mogao da veruje šta čuje!

„TVOJA ŽENA NE MOŽE DA DOĐE SEBI, jedna balavica ti kroji sudbinu“ Ša nije mogao da veruje šta čuje, njene reči će mu dugo odzvanjati u glavi

Nenad Aleksić Ša Foto: screenshot

Nenad Aleksić Ša skreće pažnju javnosti na sebe, ponajviše zbog bliskog odnosa sa Tarom Simov, dok njegova supruga Ivana, po svemu sudeći, želi da stavi tačku na njihovu bračnu zajednicu.

Nenad Aleksić Sha sa ženom Foto: Goran Srdanov / RAS Srbija
Nenad Aleksić Sha sa ženom

Nadica Zeljković je sad osula paljbu po aferi Nenada Aleksića Ša i Tare Simov.

– Ja mogu da ti kažem da jako grešiš, i ne znam da li zna šta radi ženi i on koji ima toliko godina, jedna balavica mu pravi priču i kroji sudbinu! – započela je Zeljkovićeva u rijalitiju „Zadruga 4“.

PREPORUKA:   Tara Simov viđena kako ulazi u zgradu ljubavnika, ljuta porodica preljubnika repera hitno menja bravu stana!
Nadica Zeljković Foto: Dušan Milenkovuić / RAS Srbija
Nadica Zeljković

– Ja se nadam da ću biti nada koja će da te urazumi, a supruga ti verovatno povraća kući a vi se meni gadite! Žena ne može da dođe sebi! – dodala je majka pobednice prve sezone rijalitija Kristine Kije Kockar.

– Ona je ovde njemu grickala uvo, i ta tetovaža koju imaš, šta je ostalo za tvoju ženu? – rekla je Nadica.

Tara Simov Foto: Printscreen / RAS Srbija
Tara Simov

– Nadice opet me p***ebavate, kakva devojka, ja imam ženu dok kuće! Kako možete tako da pričate, ja znam šta je ostalo za moju ženu, i činjenice su da možda povraća kući, ali i ja mogu vas da udaram najniže. Manite se mene, i molim vas kada nekome nešto želite da kažete, recite ali malo normalnije i ne možete da mi kažete kako mi devojka gricka uvo – rekao je Ša.

PREPORUKA:   Kija Kockar imala jasnu poruku za ljubavnicu oženjenog čoveka: Čekaj kod kontejnera, jer nisi za bolje!
Nenad Aleksić Ša Foto: Goran Srdanov / RAS Srbija
Nenad Aleksić Ša
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!