.

Nagradni fond za pobednika u rijalitiju Zadruga 6

Otkrivamo kolika je nagrada za pobednika Zadruge 6! Prvi put nije reč o cifri od 50.000 evra

Filip Car izneo je neistinitu informaciju da je reč o 40.000 evra
Zadruga 6 imaginarijum Željko i Milica Mitrović

Foto-kolaž: A. Nalbantjan, Wikimedia, Antonio Ahel/ATA Images

Nekoliko je sati ostalo do velikog finala Zadruge 6, a po društvenim mrežama mogu se videti brojne spekulacije o tome koliku novčanu nagradu će dobiti onaj ko dobije najviše glasova publike.

Tako se priča o već poznatoj cifri od 50.000 evra, ali se provlači i izvesni snimak na kojem Filip Car govori kako će pobednik ove godine odneti nagradu od 40.000 evra.

PREPORUKA:   Vanredno izbacivanje iz Elite, izbačena Danka Grujić

– Ja bih dao sve na svetu da moja Aleks pobedi u rijalitiju. Ali, kada malo bolje razmislim, i to nosi sa sobom brojne mane. Evo ove godine nagrada za prvo mesto je 40.000 evra. Uh velika nagrada! Ali ti si onda skroz na tapeti, na najvišem udaru medija, vežu te obaveze, veće nego ikada. Ne znam koliko joj to treba? Voleo bih da pobedi jer mislim da zaslužuje i zato što je moja cura. Ali, ja nikad nisam bio klimač glave, Zorice. Da znam da je ceo svet uz nju i da je večeras super-finale ja bih njoj opet sasuo sve u facu – ispričao je Car u rijalitiju.

Međutim, kako Telegraf.rs saznaje, onaj ko pobedi u poslednjoj sezoni Zadruge osvojiće do sada najveći iznos – 70.000 evra!

Podsetimo, u velikom finalu su Maja Marinković, Anita Stanojlović, Zorica Marković, Aleksandra Nikolić, Sanja Grujić, Milica Veselinović, Bilal Brajlović, Marko Stefanović,Jovana Tomić Matora, Ivan Marinković, Nenad Lazić Neca, Lepi Mića,Lazar Čolić Zola, Filip Car, Marko Janjušević Janjuš i Ana Ćurčić.

PREPORUKA:   Aneli Ahmić otišla na abortus a Janjuš bez uzrujavanja spava!

 

Zadruga 6 SUPERFINALE, ko će pobediti?

View Results

Loading ... Loading ...
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!