.

Nakon strastvene noći Marka i Lune, oglasila se i Mama Anabela sa jednom rečenicom!

PRATILA DOGAĐANJA U BELOJ KUĆINakon pomirenja Lune Đogani i Marka Miljkovića oglasila se Anabela i izjavila ovo!

Prokomentarisala ćerkino pomirenje s bivšim dečkom.

Luna, Marko, Anabela

Luna, Marko, Anabela, Foto: Printscreen

Samo dan nakon što se Luna Đogani vratila u „Zadrugu“, došlo je do pomirenja između nje i Marka Miljkovića!

Iako su raskinuli pre tri meseca, i Luna i Marko bili su saglasni u jednom – da se emocije nisu ugasile, a Đoganijeva je po ulasku u „Zadrugu“ priznala da joj je teško palo to što je tada njen bivši sve vreme pričao da je voli i da mu nedostaje, a istovremeno se približavao Jeleni Pešić i trudio se da pridobije njenu naklonost.

Luna je sinoć u „Pretresu nedelje“ bila potpuno iskrena te je priznala sve što joj je na duši, a posle nekoliko rasprava s Markom, završila je s njim u izolaciji, budući da ih je vođa Mateja Matijević odabrao za ovonedeljne potrčke. Ubrzo su nekadašnji partneri završili zajedno u krevetu, a potom su se prepustili emocijama i došlo je do pomirenja i strastvenih poljubaca, koji su privukli veliku pažnju gledalaca.

PREPORUKA:   Slobodan Sloba Radovanović javno pred kamerama prevario Kiju Kockar sa Lunom Đogani, ljubavne poruke slao trećoj devojci!

Šta se sve izdešavalo između Lune i Marka ispratila je i njena majka, pevačica Anabela Atijas, koja je prokomentarisala ćerkino pomirenje s bivšim dečkom.

– Očekivala sam to, želim im svu sreću – kratko je rekla Anabela, koja nije želela da ulazi u pojedinosti njihovog odnosa.

Zadruga, Luna, Marko

Zadruga, Luna, Marko , Foto: Youtube/Printscreen

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!