.

NASILNIK Tomović ponovo u Zadruzi!?

DRVO MUDROSTI JE DONELO VAŽNU ODLUKU – Tomović se vraća u Zadrugu?! Na Božić saopšten datum POVRATKA?!

Vladimir Tomović

Vladimir Tomović je bio veoma aktivan u ovoj trećoj sezoni rijaliti programa Zadruga. Pošlo mu je za rukom da osvoji srca nekoliko zadrugarki, ali se uvek vraćao Mini Vrbaški. Međutim, Mini se nije dopalo to što se u novogodišnjoj noći poljubio sa devojkom Isidorom, te je skovala plan kako da ga diskvalifikuje.

Vladimir je postao sve nervozniji kada je u Belu kuću došao Mensur Ajdarpašić, sa kojim je imao sukob pre ulaska u Zadrugu. Naime, njih dvojica su se nekoliko puta svađali, ali je sve eskaliralo kada ga je na jednoj od proslava, Vladimir uhvatio za vrat i fizički nasrnuo na njega. Tada je Veliki šef doneo odluku da ga diskvalifikuje iz rijalitija.

PREPORUKA:   Starleta Tara Simov pobegla iz Srbije nakon pokušaja isceniranja da je pretučena!

Nekoliko dana potom, pojavio se klip koji je zapalio društvene mreže. U tom video zapisu, prikazan je razgovor Mine i Mensura u kom otkrivaju da im je bio plan da ga izbace iz Zadruge.

Međutim, Tomović je za vreme boravka u rijalitiju uspeo da osvoji srca gledalaca, te bi oni opet želeli da ga vide u rijalitiju. Na zvaničnoj Fejsbuk stranici „Zadruga- Pink.rs“ neko od fanova je postavio komentar da je Drvo mudrosti rešilo da vrati Tomovića u rijaliti, a ta objava je pokrenula lavinu komentara.

– Drvo mudrosti je donelo važnu odluku! U komentaru napišite „da“ ili „ne“ ako (ne)želite povratak Vladimira Tomovića u Zadrugu! Ako više ljudi bude za povratak, Drvo mudrosti prekosutra vraća Vladimira u Zadrugu – pisalo je u objavi.

Ostaje da vidimo da li će se veliki zavodnik vratiti u Belu kući ili je ovo samo želja jednog od Vladimirovih fanova. Verovatno će ovaj apel biti upućen produkciji, koja se još uvek nije oglašavala povodom ove objave.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!