.

Nasilnik Zvezdan Slavnić tuži Anu Ćurčić zbog neistina o nasilju u braku

ZVEZDAN TUŽI ANU ZA PREVARU Slavnić ide na sud da dokaže da Ćurčićeva laže, a ona od njega traži ovo!

Slavnić će uporedo voditi postupak protiv Ane, a da bi se to dogodilo čeka se da počne sudski postupak koji ona vodi protiv njega

Zvezdan i Ana

Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić odlučio je da pokrene protivtužbe protiv Ane Ćurčić. Sukob između bivših partnera ne jenjava ni nakon izlaska iz rijalitija „Zadruga 6“.

Njih dvoje će se, kako stvari stoje, viđati isključivo na sudu. Naime, Zvezdan Slavnić planira da podnese tužbu protiv Ane i to za prevaru i lažno prijavljivanje, prenosi „Skandal“.

Kako se navodi, ona je njega već nekoliko puta protekle nedelje tužila za nasilje. Po izlasku iz “Zadruge“ Ana je okupila tim advokata i odlučila da retroaktivno podnese tužbe protiv Slavnića. Međutim, ona najverovatnije to neće moći da urade, jer se dešavalo ranije, ali sluša savete stručnjaka i advokata, koji će je najbolje posavetovati šta da uradi.

PREPORUKA:   Janjuš potpisao za ulazak u Zadrugu 7 Elita pa odmah opleo po Kačavendi!

Ana i Zvezdan

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Ipak, za nasilje koje ona tvrdi da se dogodilo, Zvezdan kaže da nije i da ga lažno prijavljuje, a ukoliko se ispostavi da ga je zaista prijavila lažno, odgovaraće prema krivičnom zakonu naše zemlje. Slavnić će takođe, tužiti Anu i za klevetu gde će potraživati novac koji traži na osnovu navodnog duševnog bola koju je pretrpeo zbog tužbi i kleveta.

Prema rečima advokata, za sve ono što se događalo u “Zadruzi 6“, Ana ima osnova da ga tuži. Za krivična dela za koja ga Ana tuži postoji opcija da nadležno tužilaštvo zatraži da on da izjavu, a ukoliko se ne bude odazivao pozivima, nakon trećeg će za njim biti raspisana poternica, a onda će biti i priveden.

Takođe, Ana je zatražila i meru zabrane prilaska, ali ona još uvek nije izrečena. Kako advokati za pomenute medije navode, Slavnić će uporedo voditi postupak protiv Ane, a da bi se to dogodilo čeka se da počne sudski postupak koji ona vodi protiv njega.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!