.

Nastavljen sukob Kije Kockar i Lune Đogani, koja joj je preotela muža! (SNIMAK)

SUKOB LUNE I KIJE SE NASTAVLJA! Đoganijeva joj ODGOVORILA: „Uvek vide LOŠE! Želela sam da kažem kako se zaista osećam“

Luna Đogani
Foto: Srbija Danas

Sve je pogrešno shvaćeno

Luna Đogani je, pred odlazak na snimanje Grandove emisije, bila raspoložena za razgovor sa novinarima, te je ovom prilikom pričala o aktuelnim rijaliti dešavanjima, ali i o Kristini Kiji Kockar, pobednici „Zadruge 1“.

Kako se nedavno podigla prašina o Luninoj izjavi da joj je bilo žao Kije, na koju se nadovezala i Kristina, pa istakla da je to laž i da je čula kako se Luna smejala dok je ona lila suze ), usledio je i Lunin komentar.

– Ja ću poslednji put da pričam na temu nje i više neću, baš zato što je ona na takav način prokomentarisala. Šta god da kažem biće pogrešno i mnogo mi je žao što ljudi uvek gledaju loše u svemu. Oni se uvek vraćaju na loše, hoće da vide loše i misle da je sve loše oko njih. Krivo mi je zbog toga i ne želim više uopšte da se vraćam na tu priču. Baš sam želela da kažem zaista kako se osećam, a opet je ispalo totalno pogrešno – rekla je ona.

Takođe, Đoganijeva je istakla kako je istinski zadovoljna svojim životom, te dodala i to da ne želi više da se vraća u prošlost.

Celokupan intervju možete pogledati u videu.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!