.

Nemoralna Anđela Đuričić pred kamerama oralno zadovoljavala Zvezdana Slavnića, priznao da je zanemoćao! (SNIMAK)

ANĐELA PRED KAMERAMA ORALNO ZADOVOLJILA ZVEZDANA! Priznao joj da ga je ISCRPELA S*KSOM: Dva puta je mnogo za moje godine

ANĐELA PRED KAMERAMA ORALNO ZADOVOLJILA ZVEZDANA! Priznao joj da ga je ISCRPELA S*KSOM: Dva puta je mnogo za moje godine

Foto: Printscreen Zadruga

BEZ SRAMA

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić imaju jako turbulentan odnos pun trzavica, a sve probleme rešavaju ispod jorgan planine.

Po nekoliko puta dnevno imaju odnose, ali to im izgleda nije dovoljno, te se na sve načine trude da još više začine strasti u krevetu. Jutros u ranim jutarnjim satima krenuli su sa žestokom akcijom u rehabitaciji. Anđela je tokom vrele akcije odlučila da mu ispuniželju, spustila se niže i prionula na posao.

PREPORUKA:   "Moralna" Anđela Đuričić raširila noge, prepustila se Zvezdanu Slavniću bez pokrivača, direktno ispred kamere!

Ovakvo ponašanje gledaoci su žestoko osudili, ponajvše zbog njenih dosadašnjih stavovova i kritikovanja drugih devojaka koje su radile išto što i ona sada. Ništa manje nije pošteđen ni Zvezdan, koji se svojim izjavama sve više privlači pažnju javnosti.

Inače, Zvezdan i Anđela iako imaju po nekoliko puta vrelu akciju, izgleda da mu to i ne prija u tolikoj meri, te je svojoj devojci priznao:

– Neprijatno mi je malo, pričam sa Mikicom. Razumi da mi je preko četrdeset mi je, dva puta je mnogo – rekao je Zvezdan.

PREPORUKA:   Prevarena supruga Zvezdana Slavnića ponizila Zvezdana Slavnića i oca Moku brutalnom istinom o njima!

Kurir.rs

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!