.

Nenad Macanović Bebica, odlučio je da pravi dete Teodori Delić

MILJANIN BIVŠI DRUGOJ PRAVI DETE Kulićeva ne može da dođe sebi, prisustvovala skandaloznim scenama, učesnici Elite u šoku

Totalni haos
Miljana

Foto: Privatna arhiva/Foto: Youtube/Printscreen

Bivši dečko Miljane Kulić, Nenad Macanović Bebica, odlučio je da pravi dete Teodori Delić.

Naime, dok Miljana prolazi kroz haos zbog navodne trudnoće i Zoline diskvalifikacije, Bebica i Teodora su sinoć, nakon žurke, imali brutalnu akciju koja je probudila sve ukućane, pa i Kulićevu.

Nije isključeno da će Delićeva ostati u drugom stanju, budući da nije još uvek poznato da li koriste zaštitu, a kamera je snimila svaki detalj.

Podsetimo, učesnik Elite je nedavno, u razgovoru sa ostalim cimerima, otkrio i šta se dešava da Zolom, a dotakao se i njegovog plana kako da izvuče novac od produkcije.

PREPORUKA:   Sahranjen Zoki Šumadinac, pesma AUTOTJUN puštena na sahrani!

– Dok se Zola skrivao u radiju od Miljane, ja sam jedno veče ušao da ga ona ne vidi. On je meni pričao da će on nju da tuži za sve ove godine, kako ona neće moći da se pojavi ni na jednoj televiziji. Pričao mi je da želi tih 100.000 evra unapred, tek posle sam skontao na konto čega želi da zaradi te pare. Rekao mi je: „Nemam drugu opciju, moram to da kažem“. Ja njegov postupak prema Miljani ne opravdavam, ali prema meni nije bio loš čovek. Stvar je u tome da sam mu govorio da ostane ovde i da gradi odnos sa Miljanom i mislio sam da se to desilo kada su ušli u vezu. Ove sezone se baš videlo da nema ljubavi sa njegove strane prema Miljani – rekao je Šan, što je Miljanu emotivno dotuklo, a kada bude saznala šta Bebica planira, totalno će se slomiti.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!