.

NEVERICA i ŠOK: Maloletna Milica u Zadruzi ima svakodnevno seks a ustvari je dete, uhvaćena kako jede svoje sline! (SNIMAK)

DA TI SE ŽIVOT ZGADI! Mensurova Milica jede sline iz nosa – zbog snimka gore mreže, maloletnica ZGROZILA sve! (VIDEO)

Evo šta Milica Veselinović radi dok misli da je niko ne gleda…
Milica Veselinović

Izvor: YouTube/Zadruga Offical/printscreen

Snimak maloletne Milice Veselinović u garderoberu koji je isplivao na društvene mreže zgrozio je sve!

Na snimku se jasno vidi šta Milica radi dok je mislila da je niko ne vidi, ali društvenim mrežama, a ni kameri Zadruge ništa ne promakne.

Nekoliko sekundi je obavljala ono što očigledno ne radi prvi put i štojoj „prija“, i to u bademantilu, a kamere su zabeležile neprijatne scene.

PREPORUKA:   Još jedan rijaliti razvod: Razvodi se pevač Nikola Grujić, sve intimniji sa starletom Milanom Mimom Šarac u Zadruzi 5!

Prst joj je bio u nosu, a nekoliko sekundi kasnije u njenim ustima…

Ovo se ne dešava prvi put u Zadruzi, budući da je nekoliko učesnica obavljalo istu „radnju“, a među njima je bila i Luna Đogani.

Pogledajte snimak!

U prethodnoj sezoni Zadruge Paula Hublin je imala naviku da jede sline iz nosa, što je i sama priznala, pa su joj dali i nadimak Slina, ali nju to nije mnogo pogodilo.

PREPORUKA:   Mina Vrbaški najžustrije do sada napala maleletnu Milicu: Mensur ima seks sa njom samo da ga isterese, nije mu stalo do nje ni malo!

„Pa šta ako jedem sline? Svi to rade! Nije me sramota! Ovde čine mnogo gore stvari, pa niko ne priča o tome. Pojedine devojke mrzi da peru veš, pa su bacile gaće, a ukrale moje“, branila se tada Paula.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!