.

NEVIĐENA LEZBEJSKA SCENA Jovane Matore i Anite, majke malog deteta, pao jorgan, sve se videlo! (SNIMAK)

NIKAD VIĐENA LEZBO AKCIJA U RIJALITIJU: Aniti se osladio s*ks sa ženom, jorgan skliznuo, kamere snimile vešt rad Matore! PRŠTALO

NIKAD VIĐENA LEZBO AKCIJA U RIJALITIJU: Aniti se osladio s*ks sa ženom, jorgan skliznuo, kamere snimile vešt rad Matore! PRŠTALO

Foto: Pritnscreen

Zadrugarke Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora su jutros imale žestoku vrelu akciju pod jorganom. Anita i Matora su se osamile u izolaciji i prepustile se strastima i nežnim dodirima. U jednom trenutku njihove igrarije su otišle korak dalje, pa se, iako su bile pokrivene jorganom, dobro videlo šta su radile.

S obzirom na to da je Anita prethodno rekla da je samo „želela da proba kako je imati se*s sa ženom“, izgleda da joj se dopalo.

Stanojlovićeva i Tomićeva prvi lezbijski par koji je pred kamerama „Zadruge“ imao intimne odnose, pa je snimak njihove vrele akcije izazvao pravu buru među gledaocima koji nisu očekivali da će se zadrugarke toliko opustiti.

– Nisam ni ja znala kako izgleda lezbijski s*ks, ali sam uživala. Naša energija je bila nestvarna. Legle smo da spavamo, onda smo Matora i ja počele, a Aleksandra je izašla iz sobe jer joj je bilo neprijatno. Znam da nismo normalne, ali nemam osećaj kao da je to nešto bitno jer u s*ks računam samo kada sam s muškarcem – pričala je ranije Anita cimerki Milici Veselinović.

PREPORUKA:   Uroš Ćertić diskvalifikovan iz Zadruge 6, pokreće se tužba za naplatu 50000 evra!

I dok su ostali cimeri bodrili Anitu da podeli detalje s*ksa s Matorom, njena majka Angelina je istakla da je razočarana u ponašanje svoje ćerke.

– Ne želim da pričam o Anitinom ponašanju u „Zadruzi“, a kamoli o njenom odnosu s Matorom. Sramota me je da izađem na ulicu zbog nje. Nisam je podržala da uđe u „Zadrugu“, a njeno ponašanje tek ne mogu da razumem niti da podržim – poručila je kratko Anitina mama Angelina za Alo.

PREPORUKA:   STRAŠAN PRIZOR u Zadruzi 6, bolesna Miljana Kulić lupala glavom o zid posle nervnog sloma! (SNIMAK)

kurir.rs

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!