.

Nova bruka za roditelje Anđele Đuričić, nakon robijaša ona sada ima dečka žestokog političara!

ANĐELA ĐURIČIĆ RODITELJE STAVILA NA NOVE MUKE: Posle robijaša, novi dečko joj OPASNI političar, ima 30 godina, a evo odakle je…

ANĐELA ĐURIČIĆ RODITELJE STAVILA NA NOVE MUKE: Posle robijaša, novi dečko joj OPASNI političar, ima 30 godina, a evo odakle je...

Foto: Printscreen/Instagram

Anđela Đuričić, bivša devojka Zvezdana Slavnića, navodno je, dok je boravila u Crnoj Gori, našla i novog dečka. U pitanju je mladi političar koji je već jako uticajan, a ima tek 30 godina i spreman je za prvi brak. Taj momak je bio na letovanju sa društvom i tada je snimio Anđelu na plaži koja mu je odmah zapala za oko.

Anđela Đuričić
foto: Printskrin/Instagram
PREPORUKA:   Maca Diskrecija gola na terasi, napravila pometnju u hotelu!

Nije pratio rijaliti i uopšte nije bio upućen u to ko je ona i da je poznata. Mnogo mu se dopala, a sasvim slučajno imaju istu prijateljicu. On je tu devojku zamolio da ih upozna. Mlad je, ima 30 godina, ali je uspešan u politici. Jako je vaspitan i fin, pravi gospodin. Anđela se upoznala sa njim, shvatila je brzo da momak ima lepe manire, nije navalentan i baš je na mestu. Razmenili su brojeve, družili se, mislim da su uplovili u vezu, ali neće još da priznaju, jer se ona opekla i neće da se zaleće. Hoće da se lepo upoznaju, pa pošto sada i ona dolazi u Beograd imaće vremena da što više budu zajedno i vide u kom pravcu ide njihova priča. On je saznao da je Anđela bila u rijalitiju, ali njega ništa baš ne interesuje jer mu se mnogo dopala i prija mu kao osoba“, priča izvor blizak Anđeli.

PREPORUKA:   Učesnik Zadruge po hitnom postupku se razveo!

„Čuju se svaki dan, njemu imponuje jer vidi da je ambiciozna i daje joj punu podršku. Rekao je da je da je ona devojka kojom bi se oženio“, završava izvor.

kurir.rs/star

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!