.

Novi voditelj Zadruge 6 Marko Đedović pitao starletu Maju Marinković zašto je imala se*s, da li je razmišljala da pojede kofu punu fekalija!

„Što nisi pijana jela fekalije misleći da su čips, a ne otišla da IMAŠ S*KS?“ Voditelj opleo po zadrugarkama! Tvrdi da Maja ima VELIKI PROBLEM

Novopečeni voditelj i nekadašnji učesnik rijalitija „Zadruga“ Marko Đedović prokomentarisao je odnos Maje Marinković i Filipa Cara, ali i osudio ponašanje zadrugarki.

Maja Marinković Foto: TV Pink / screenshotMaja Marinković

Đedović smatra da između Cara i Maje postoje emocije, ali da je FIlip taj koji ne želi vezu.

– Maja ne može da ostvari ono što želi i zbog toga ima neartikulisane izlive besa i emocija. Nije isključeno da se Filipu nisu vratile emocije prema Maji, ali mislim da on ne želi da bude sa njom – rekao je Đedović, koji je nedavno izjavio da Maja najviše emocija ima prema Janjušu.

– Ona i dalje ima najviše emocija prema Janjušu. Priča da je Filip sa njom iz kompleksa prema Janjušu. Oni živote gledaju od sezone do sezone. Kakva je to devojka koja je dozvolila da muškarac bude sa njom iz kompleksa prema njenom bivšem? – rekao je Đedović nedavno.
Marko Đedović Foto: screenshotMarko Đedović

PREPORUKA:   Željko Kulić treba da živi sa ocem, bolesna Miljana nije normalna da vaspitava dete!

Prokomentarisao je i promiskuitetno ponašanje zadrugarki.

– Meni neko da priča da ne zna šta da radi, napila se, to su gluposti. Što nisi kada si se napila uzela g*vno od goluba i jela misleći da je čips, a ne da odeš da imaš s*ks. To je najveći problem – rekao je Đedović za „Kurir“.

Bivši rijaliti učesnik Marko Đedović progovorio je o bivšem voditelju Milanu Miloševiću koji je nedavno napustio televziju „Pink“.

– Što se tiče promena pozicija na Pinku i toga ko sad koju emisiju vodi, ja moram da kažem da niko nije ni na čije mesto došao. Stvari se jednostavno menjaju. Mnogi pišu da sam ja Milanu zauzeo mesto, ali to nije tačno. Nismo mi u trolejbusu pa da neko nekome da može da zauzme mesto, niti bilo ko bilo koga menja. Nismo svi isti. Svako ima svoje. Ako ćemo da budemo pismeni i normalni, hajde da još jednom razgraničimo da se niko ni za šta nije otimao – kaže Đedović.

PREPORUKA:   HITNA EVAKUACIJA IZ ELITE: Marko Đedović i Jovana Matora hitno pakuju stvari i napuštaju rijaliti!

Šta je njemu Anđela Đuričić šapnula, misleći da niko to neće saznati, pogledajte u odvojenom tekstu.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!