.

Nož u leđa Zvezdanu, Anđela zadala konačan udarac nasilniku!

ANĐELA ZADALA BRUTALAN UDARAC ZVEZDANU Doživeće nervni slom kada sazna da ga je prevarila i našla moćnika! (VIDEO)

Zvezdan i Anđela su napravili pravi preokret toka „Zadruge 6“ kada su se prepustili strastima i odlučili da pred kamerama sebi dopuste javnu prevaru, u kojoj je kao žrtva iznikla Ana Ćurčić.
ANĐELA ZADALA BRUTALAN UDARAC ZVEZDANU Doživeće nervni slom kada sazna da ga je prevarila i našla moćnika! (VIDEO)

Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Anđela Đuričić, svakoga dana svoje verne pratioce i publiku izveštava o novitetima iz svog života, a sve biva ispraćeno pomno i pod budnim okom javnosti. Svesni smo svi dfa nje uspela da podeli naciju na one koji je vole i one koji očima ne mogu da je gledaju, a ona je koristeći se svojim dosadašnjim iskustvom i znanjem, uspela da sve to „unovči“ i publicitet maksimalno iskoristi u svoju korist.
Anđela Đuričić

Printscreen

PREPORUKA:   Ovo je kuća Mione Jovanović iz koje su je isterali roditelji!

Reklo bi se da je uspela da svoj medijski put od miljenice nacije pa sve do „najgore“ devojke, pretvori u biznis i na svakom polju se ostvari. Od ljubavi, popularnosti, nove karijere, pa i svih drugih segmenata života. Sada je na svom Instagram profilu ali i TikToku podelila objavu kojom, kako bi neki rekli, upućuje provokacije na račun svog bivšeg ljubavnika Zvezdana Slavnića.

Sirena iz Đenovića snimila se u svom automobilu, dok je slušala muziku i reklo bi se da je stihovre jedne popularne pesme posvetila nekom od bivših momaka, a sve sumnje i „prsti“ uprti su u koga drugog, nego Zvezdana Slavnića.

#andjeladjuricic #montenegro🇲🇪 #tiktok #hype #sekaaleksic ♬ original sound – AndjelaaDjuricicc

– Ko ga je terao da me pita šta mi je? Ne bi ni znao da ne volim ga kao što sam ranije… Ne bi ni znao da neko drugi sa mnom se sastaje, sad se sa dušom rastaje – glasili su stihovi, a Anđela se sve vreme smeškala, neki bi rekli cinično, dok je kamera hvatala svaku njenu grimasu.

Podsetimo, Zvezdan i Anđela su napravili pravi preokret toka „Zadruge 6“ kada su se prepustili strastima i odlučili da pred kamerama sebi dopuste javnu prevaru, u kojoj je kao žrtva iznikla Ana Ćurčić. No, dalja fabula rijaliti radnje bila je takva da niko od pomenuta tri aktera nije trijumfovao iako je čitava priča bila oko njihovih imena do samog kraja. Danas, svako od njih je krenuo svojim putem i uspeo da se snađe u svom medijskom ali i privatnom životu.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!