.

OBRAČUN DRUŠTVENOG TALOGA, NIŠTARIJA I KRIMINALACA: Kristijan Golubović zvani Taster kriminalnu karijeru počeo kao sitni lopov Tepiha i Lustera!

„KAKVI VELIKI POSLOVI BRE, ON JE KRAO TEPIHE I LUSTERE! „Kontroverzni biznismen žešće isprozivao Kristijana Golubovića: „U zatvoru ga zovu Kristina taster!“

Ukopao ga!

Kristijan Golubović

 Foto: YouTube/Printscreen/Alo.rs

Verbalni rat između Kristijana Golubovića i Nebojše Tubića Žapca, kontroverznog biznismena i bivšeg dečka pevačice Goce Božinovske, traje godinama i uglavnom se zasniva na razmenjivanju uvreda po medijima.

Sada je Žabac, koga su devedesetih zvali „Don Žuan beogradskog asfalta“ jer je uvek „šetao“ lepe devojke, prozvao budućeg učesnika „Zadruge 4“ kukavicom i otkrio kako su ga zvali u zatvoru.

Kristijan Golubović ima mozak kao pavijan i priča bajke. To je Kristijan Golubović, koji je, srećom, preživeo zato što su ga smatrali šarlatanom i cirkusantom. Kad sam bio u zatvoru, čuo sam da on tamo cvili kao pašče i da moli non-stop da mu smanje kaznu. I cinkari sve živo tamo, ovi stariji mafijaši ga zezaju i zovu ga Kristina Taster“, ispričao je biznismen.

Tubić kaže da Kristijan, koji u „Zadrugu 4“ ulazi za 350 hiljada evra, nikad nije radio „velike poslove“.

„On se busa da je radio velike poslove u Nemačkoj i Holandiji. On je krao tepihe, bre i lustere tamo“, ispričao je Nebojša.

Žabac dalje navodi da je Kristijan „plašljiva duša koja bi se zavukla u mišiju rupu kada bi se pripucalo“.

Kristijan Golubović

Foto: Printscreen

„Kad bi čuo motornu testeru da radi on bi se usr*o od straha, a tek da ga pocepa motorna testera. Mene je pogodio metak i ja sam trčao 300 metara i na kraju sam savladao protivnika. Nek majmun Kristijan potrči 300 metara, pa neće moći da diše, on je truo. On je spolja gladac, a iznutra jadac, truo je, ne kreće se i ne trči. U kojoj pucnjavi je on učestvovao? Gde je dobio metak? Nigde. Kad te pogodi jedan metak, ti si mrtav, a 20 metaka! On je lud i ne zna šta priča. Kad bi čuo pucanj, pobegao bi u mišju rupu. Samo zato je i ostao živ, jer se plaši svega.“

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!