.

Ogromna zarada TV Pinka od diskvalifikovanih učesnika Zadruge 6, zaradili više od 500 000 evra samo na kaznama!

ONI SU DISKVALIFIKOVANI IZ ZADRUGE 6 Lista je ŠOKANTNA, moraće da snose nemilosrdne kazne, PRODUKCIJA UŠTEDELA VIŠE OD POLA MILIONA EVRA

Praksa je pokazala da propisane obaveze mnogi ne ispoštuju, a od početka šeste sezone, produkcija je diskvalifikovala čak 11 zadrugara.
ONI SU DISKVALIFIKOVANI IZ ZADRUGE 6 Lista je ŠOKANTNA, moraće da snose nemilosrdne kazne, PRODUKCIJA UŠTEDELA VIŠE OD POLA MILIONA EVRA

Alo! Ilustracija /J.V.

U želji da se dokažu i stignu do prvog mesta i statusa omiljenog zadrugara učesnici rade skoro sve, ali produkcija je tu da ih „udari po džepu“ kada preteraju.

Najintrigantnija tema definitivno su honorari takmičara, koji nisu mali, ali i kazne, koje su najčešće u visini pobedničke nagrade – 50.000 evra.

Pri ulasku u rijaliti, učesnici potpisuju ugovor u kome se obavezuju da će poštovati pravila, a posebno da neće fizički nasrtati jedni na druge jer je to najstrože zabranjeno. Praksa je pokazala da propisane obaveze mnogi ne ispoštuju, a od početka šeste sezone, produkcija je diskvalifikovala čak 11 zadrugara.

Alo! Ilustracija /J.V.

Među poslednjima koji je pobegao sa imanja je pčelar iz Kupinova Miki Đuričić. Miki će zbog toga će morati da plati kaznu od 50.000 evra!

Pored Mikija, učešće Uroša Ćertića u „Zadruzi 6“ su obeležili brojni skandali, a Veliki šef je rešio da ga diskvalifikuje iz daljeg takmičenja. Podsetimo, učešće Uroša Ćertića u rijalitiju su obeležili brojni skandali. Ćertić je uglavnom bio tema rasprave kada su bile u pitanju tuče, svađe, psovke i nedolično ponašanje.

Printscreen

Još na početku rijalitija imao je incident sa Kristijanom Golubovićem i Bugarinom, zbog čega su oni diskvalifikovani, a Ćertić se sa navodnim povredama glave vratio da bude deo rijalitija.

PREPORUKA:   Maja Marinković žali za Filipom Carem, on se javno obratio na društvenoj mreži

Zadrugarka Super Cveta samoinicijativno je napustila rijaliti program i zbog toga će morati da plati kaznu od 50.000 evra. Pisao se da je zadrugarka imala zdravstveni problem koji je morala da reši van zidina Zadruge, što je produkcija shvatila i izvela je na nekoliko dana.

Foto: Printscreen Instagram

Prvi koji je diskvalifikovan iz „Zadruge 6“ jeste Branko Gerov zbog samoinicijativnog napuštanja rijalitija. Inače, pre nego što je ušao u rijaliti, Branko je otkrio šok detalje o sebi.

– Ja sam Branko Gerov, 86. sam godište dolazim iz Beograda. Radim u inostranstvu kao obezbeđenje jednog čoveka – rekao je novi zadrugar, a na pitanje da li je čoveka, kojeg nije hteo da imenuje, morao nekada da odbradni, usledio je šok odogovor.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

– Mora on ženu da odbrani od mene. Mislim da je saznao za našu aferu, ali ako nije saznaće sada. Čovek je milioner, sigurno će se javiti. Ona ima 52 godine i naša afera traje više od tri godine – rekao je Branko pred ulazak.

Među diskvalifikovanih zadrugara našao se i Veljko Simić koji je boravio u rijalitiju od početka septembra. Veljko je u više navrata pokazio sklonosti ka agresivnom ponašanju. Snežana Bogdanović i Ivan Nešković su zajedno pobegli iz „Zadruge“ i oni su diskvalifikovani, a tom prilikom se Veliki šef hitno oglasio.

PREPORUKA:   Aleksandra Nikolić u postelji, primljena na bolničko odeljenje

– Zadrugari, ovim vas obaveštavamo da su Snežana Bogdanović i Ivan Nešković diskvalifikovani iz „Zadruge“ i da su oboje potpisali izjave kojima garantuju da će televiziji Pink isplatiti po 50.000 evra na ime kazne. Veliki šef – pročitao je Marko.

Sandra Bakša je takođe pobegla iz rijalitija, a malo nakon toga je priznala da ne zna kako će da vrati dug od 50.000 evra Pink produkciji.

– Rešila sam da bežim nakon pitanja novinara. Sedela sam sa Ivanom Puzić i komentarisale samo koliko nam je teško i da želimo napolje. Mislim da je u tom trenutku to bila apsolutno ispravna stvar i nisam ni jednog sekunda razmišljala o posledicama, tačnije o kazni rekla je ona.

E-stock

Emil Kamenov i Kristijan Golubović diskvalifikovani su iz rijalitija „Zadruga“ zbog tuče sa Urošem Ćertićem.

– Kajem se što sam dozvolio bilo kome da me isprovocira sistematskom psihološkom torturom – izjavio je Emil tada.

Robert Mitrović, bivši suprug Viktorije Mitrović, pobegao je iz Zadruge i produkcija ga je diskvalifikovala, a pored toga moraće da plati 50.000 evra jer je prekršio ugovor.

Tagovi
Zadruga 6 zzadruga 6 Zadruga 6 tuča zadruga 6 seks zadruga 6 vesti alo rs zadruga 6 zadruga 6 najnovije zadruga 6 izbacivanje zadruga 6 uzivo miki đuzadruga 6 zadruga 6 novi vođa zadruga 6 najnovije vesti dana zadruga 6 diskvalifikacija najnovije vesti zadruga 6 zadruga 6 rijaliti
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!