.

Optužbe: Asmin je bio u zatvoru dok se Aneli porađala!

“BIO JE U ZATVORU, NIJE IMAO PARA NI ZA DETE“ Aneli iznela prljav veš iz braka sa Asminom: „Evo šta sam doživela kad sam se porodila“

Učesnica „Zadruge 7 Elita“, Aneli Ahmić tvrdi da je trpela nasilje od strane svog, još uvek zakonitog supruga, Asmina Durdžića.

Aneli i Janjuš Foto: Pink / screenshot Aneli i Janjuš

Naime, tokom sinoćnje emisije „Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem“, Aneli Ahmić je iznela šokantne detalje o svom suprugu.

– Asmin nije bio imućan kada smo ušli u brak. On je bio par dana u zatvoru zbog nekih kazni za parking, kazna je bila 10 hiljada evra, meni je rečeno da su to kazne od auta, ali… Bio je par dana u zatvoru, on je trebao da bude mesec dana, a mi smo skupljali pare da ga oslobode. Dala sam tada 2500 evra, njegov brat, prijatelj, otac, svi smo skupili. To je bila Nova godina. Nije izdržao tu kaznu, a znao je da će ići u zatvor – rekla je Aneli pa dodala:
.

PREPORUKA:   Bilal Brajlović ispričao da je Aneli Ahmić redovno posećivala njegovu kuću

Foto:

Kada sam se porodila, on nije imao pare da iznesemo dete, a po mene su došli on i njegova snajka. Mi smo živeli u tom stanu, Meni je Asmin govorio da je stan u kojem mi živimo njegov, a ja ga nisam ni zapitkivala. Oni svi imaju svoje nešto, pa sam očekivala da ima i on. Meni je ona rekla tada da to nije njegov stan, njegov auto, da je on sve to iznajmljivao, uzeo na lizing, ja sam sve saznala da to nije njegovo. Sve sam saznala, ali ništa mu nisam rekla. Nakon par dana, ja sam otišla kod njegove mame, gde je ona meni to priznala, a on mi je rekao da njegovi roditelji ne znaju da je to njegovo, da on to treba da isplati, a kao da ne polaže ljudima račune, Meni to nije ništa strašno, pa šta ako plaćamo kriju, koga briga za stan, zaradićemo ako smo pošteni, ali ako nismo, neće imati ništa. Pravio je pare na prevere, a sebe nije obezbedio. On je meni rekao da bi voleo da kupimo kuću na kredit, i to smo i hteli. Ja sam nakon toga htela da odem u stan da vratim stvari, ali nije bilo ništa od toga, jer je on stan vratio gazdi, kada sam se porodila nije mi ni cvet kupio, a nije bio ni srećan kada sam se porodila. Bio je bezvoljan, ne znam zbog čega – rekla je Aneli.

PREPORUKA:   Aneli ne zna da je njenom ljubavniku Janjušu preminuo rođeni brat, kuka zbog samoće!

Podsetimo, Aneli je trenutno u emotivnom odnosu sa Marko Janjuševićem Janjušem koji se još nije zvanično razveo od supruge Ene sa kojom ima ćerku Krunu.

Janjuš je nedavno ispričao da bi voleo da napravi svadbu sa Aneli.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!