.

Osman Karić, otac učesnika Zadruge, otvorio dušu o svome sinu Stefanu Kariću!

Karić nikad iskrenije o sinu u rijalitiju: „Nekada mi dođe da bacim TV kroz prozor“, a onda se dotakao i njegove bivše
Stefan Karić Foto: RAS / RAS Srbija

Osman Karić, otac učesnika Zadruge, za “TV magazin” je otkrio da je potpuno odobravao naslednikovu vezu pred kamerama, da smatra da zadrugari igraju igre i da je zasad zadovoljan situacijom.

Stefan Karić Foto: RAS / RAS Srbija
Stefan Karić

Osman Karić, otac Stefana Karića, učesnika „Zadruge 3“, poručio je da redovno prati rijaliti, a da ga pored brojnih pozitivnih postupaka sin često i iznervira.

– Što se tiče Stefanovog dosadašnjeg učešća u rijalitiju, jesam zadovoljan, mada uvek može i bolje. Kao otac moram biti pristrasan, a na gledaocima je da donesu ocenu. Prateći Stefana dosta puta me oduševi, a zatim kroz bukvalno 10 minuta razočara da bih izbacio televizor kroz prozor. Sve je to rijaliti, iznenađenja su sastavni deo njega, zato je valjda i najgledanija TV emisija u regionu, a i šire – kaže Osman i objašnjava da mnogi rijaliti igrači igraju igre:

– Većina zadrugara su već dugogodišnji rijaliti igrači, što znači da su samim tim već u smišljenoj isplaniranoj igri koja im se često izjalovi, neki od zadrugara često igraju na kartu, to jes’t po šablonu “Kija, Sloba, Luna” što narod prepoznaje i kažnjava. Narod možda jeste lud, ali nije glup. Čak 90 odsto zadrugara je ušlo u Imaginarijum da igra igru, nekom polazi za rukom, nekom ne, pošto ih Lepi Mića, mag te igrice, osujeti u tome. Stefan se sa svima druži, što možete i videti, neki kažu da pripada klanu. Tamo se svi druže po potrebi i koliko ko kome u trenutku treba.

PREPORUKA:   Miona Jovanović UŽIVO napala MMA borca, svog bivšeg momka, Stanislava Krofaka!
Osman i Stefan Karić Foto: RAS / RAS Srbija
Osman i Stefan Karić

Stefanov otac objašnjava da podržava naslednikovu romansu – sve dok su emocije prave.

– Naravno da podržavam vezu Ive i Stefana, ali vezu iz emocija, nikako lažnu i na silu. Stefan i Iva najbolje znaju da li, i šta osećaju. Stefana dosta dobro poznajem, što je i logično s obzirom na to da sam otac. Znam da se ne igra rijalitija, ni u vezi, a ni jednog trenutka u rijalitiju uopšte. Kada bi Stefan rekao da želi Ivu za suprugu i majku njegove dece, a mojih unučića, naravno da bih to aminovao. Što se tiče toga, Stefanova odluka je za mene zapovest, ne samo kad je Iva u pitanju, već i bilo koja druga žena koja njemu znači.

Osman otkriva da u njegov dom svakodnevno stižu pokloni fanova koji pomno prate svaki pokret Ive i Stefana.

– Postoje Stefanovi fanovi, Ivini, postoje i Iva-Stefan fanovi, ima ih u velikom broju, kad su zajedno, sve cveta, pa i ljubav među fanovima. Svaki pokret Ive i Stefana se prati i ocenjuje, ali kad dođe do svađe Ive i Stefana počinje rat na društvenim mrežama između istih tih koji ih podržavaju. A vatra se gasi i ratne sekire se zakopavaju pri svakom pomirenju Ive i Stefana. Ovim putem želim da se zahvalim svima i da poručim da zastupaju ljubav kao i do sada, samo vreme, a Stefan i Iva će pokazati šta će biti sa njima u budućnosti. Moram da kažem i to da su meni najdraži oni glasači koji to gledaju sa strane, koji nisu pristrasni – oni su prave sudije – zaključuje Osman Karić. A Iva i Stefan trenutno nisu zajedno, a šta Stefan misli o Ivi pročitajte na linku.

PREPORUKA:   Drugarica Mione Jovanović ponizila starletu Maju Marinković zbog Stanislava Krofaka

Vladimir i Stefan mogu biti prijatelji, ali ne u rijalitiju

Osman priča da smatra da njegov naslednik u “Zadruzi 3” nema prijatelje, ali da Vladimir Tomović poseduje brojne kvalitete:

– Vladimir Tomović je i sam javno izneo da je došao da se igra, poučen lošim iskustvom iz prošlih rijalitija ulazi spremniji nego ikad, pitam se onda da li on može biti nečiji prijatelj tamo – pa i Stefanu. Znam da je Stefana zgotivio i da ima neko mišljenje o njemu, zasad ga poštuje, mislim da bi u spoljnom svetu bili jako dobri prijatelji, u rijalitiju ne.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!