.

OTAC: Miriskav Đuričić Miki se mnogo promenio, a tek kada je dobio ćerkicu?!

„NJEGOV OTAC JE NAVIKAO DA BUDE SAM“ Đuričićev brat tvrdi da se Miki drastično promenio, a evo šta kaže o ĆERKICI zadrugara

Miki Đuričić Foto: Predrag Dedijer / RAS Srbija

Pčelar iz Kupinova samo nedelju dana pred početak rijalitija dobio je ćerkicu, a kako porodica tvrdi, malena Dunja mu je sada prioritet.

Miki Đuričić Foto: Dejan Briza / RAS Srbija
Miki Đuričić

Miki Đuričić i ove sezone je učesnik “Zadruge”, samo što ovoga puta nije ušao zbog svojih prohteva, nego kako bi inkasirao zbog ćerke. Kako njegov brat od strica Bogdan Đuričić otkriva, Mikija su svi podržali i navijaju da ostane što duže.

– On uvek radi kako hoće. Ali podržavamo ga svi, sad je dobio dete pa mora i o tome da misli. Mislim da je prevashodno ušao zbog Dunje, zbog finansija. Ima lep povod ovog puta i navijamo da ostane do kraja. Ne verujem da je tu u pitanju zadovoljstvo, ušao je iz materijalnih razloga.

PREPORUKA:   KRVNIČKA TUČA učesnica ELite u UŽIVO programu, hoće li biti diskvalifikovane?!

Bogdan ponosno tvrdi da rođaka nikada nije video tako emotivnog kao kada je postao otac.

Miki Đuričić Foto: Zoran Obradović Kiza / RAS Srbija
Miki Đuričić

– Koliko sam video, totalno se raznežio, priča o ćerki po ceo dan. Drago mi je što je sada totalno drugačiji. Od kad je otac, smekšao je, ne znam uopšte kako bih opisao. Sav je srećan, pokazuje snimke, gleda da li Dunja liči na njega i smeši se. Ona je još mala, ali eto, nikada nisam video Mikija ovakvog – priča Đuričić i dodaje da poznaje i partnerku sa kojom je Miki dobio ćerku, a koju krije od javnosti:

– Znao sam za trudnoću od samog početka. Miki i ja smo odrastali zajedno i imamo takav odnos, sve mi je ispričao. I nju poznajem, ne mogu da kažem da se znamo nešto dobro, ali znam ko je. Miki i ona imaju stvarno normalan i skroz korektan odnos, dogovaraju se sve oko deteta, nema tu šta.

PREPORUKA:   Starleta Maja marinković izašla iz Elite da bi pozvala Filipa Cara i zagorča mu život i rođenje ćerke!

Spekulisalo se i da će mala Dunja dolaziti kod oca u “Zadrugu”.

– Nisam siguran da će bebu da mu dovode u Zadrugu da je vidi. Ipak, Dunja je još baš mala, ne znam da li će to biti ostvarivo.

Mikijev otac je navikao da mu je sin u rijalitiju

Miki je tokom nošenja nanogice i boravka u kući započeo biznis sa mangulicama, a sada je obavezu da brine o životinjama preuzeo njegov otac Mirko.

– Mirko je kući pa sada brine o svemu. Nije to neka ogromna obaveza, nije strašno, može on to sve sam da završi – kaže Bogdan i dodaje da je Mikijev otac već navikao da mu je naslednik u rijalitiju:

– Mirko je navikao da bude sam, nedostaje mu Miki normalno, ali on se, baš poput sina, na sve brzo prilagodi.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!