.

Otac Stefana Karića razočaran posle njegovog seksa u rijalitiju, iako ga kući verno čeka verenica!

SADA KADA SAM SVE VIDEO… Osman Karić ne može da dođe sebi nakon što je video šta je Stefan radio sa Marijanom, ubeđen u jednu stvar (FOTO)

Vest da su Stefan i Marijana bili intimni u šteku odjeknula je kao bomba
SADA KADA SAM SVE VIDEO... Osman Karić ne može da dođe sebi nakon što je video šta je Stefan radio sa Marijanom, ubeđen u jednu stvar (FOTO)

Printscreen

Nakon što je razotkriven odnos Marijane Zonjić Stefana Karića tokom jučerašnjeg dana ova vesti je odjeknula kao prava bomba. Na svim društvenim mrežama fanovi su puštali objavljivali klipove za koje tvrde da su nastali pre same akcije ovo dvoje zadrugara.

Naime, Stefanov otac, Osman Karić, juče je bio u inostranstvu i nije pratio šta mu je sin radio u Zadruzi, pa je nakon što je odgledao klipove svog sina i Marijane rešio da se oglasi na društvenoj mreži instagram.

PREPORUKA:   Dalila renovira kuću koju joj je poklonio Dejan Dragojević, objavila snimak i fotografije, luksuz sa poljskim WC-om u dvorištu!

Printscreen

Juče u toku dana bio sam pitan od strane novinara, da li je moj sin napravio prevaru prema svojoj devojci Jovani, ušavši sa Marijanom u bliski odnos. Zbog opravdanih razloga tu noć nisam gledao Zadrugu, pa u tom slučaju nisam imao čvrst stav kada je u pitanju moj sin. Sada kada sam sve video a i ponašanje mog sina, čvrsto stojim pri stavu da Stefan nije imao ni najmanju namernu, a kamoli da je nešto slično uradio kada je u pitanju Marijana – napisao je Osman na svom instagram profilu.

PREPORUKA:   Nasilna Miljana Kulić šamarala i tukkla Bebicu pa ga gurnula u bazen, obezbeđenje nije stiglo da reaguje! (SNIMAK)

Podsetimo, tokom jučerašnjeg dana oglasile su se i porodice i prijatelji Marijane i Karića. Dok je jedna strana podržavala sve što se desilo, druga nije želela da komentariše aktuelni skandal i aferu.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!