.

Otimačicu muževa nacrnili, u zemlju je propadala dok je bila u studiju: „ZILHA JE ZLATO, DRAGANA JE RĐA“ Šok u studiju! Ljubavnicu ocrnili, htela u zemlju da propadne od stida, a onda se ON ŽENI IZVINJAVAO

„ZILHA JE ZLATO, DRAGANA JE RĐA“ Šok u studiju! Ljubavnicu ocrnili, htela u zemlju da propadne od stida, a onda se ON ŽENI IZVINJAVAO

Edis i Dragana Foto: YouTube/Zadruga Official / youtube

Sinoć su u emisiji „Zadruga – Narod pita“, na pitanja gledalaca odgovarali Edis Fetić i Dragana Mitar koji su važili za najveće preljubnike u rijalitiju. Naime, Fetić je suprugu Zilhu prevario upravo u Zadruzi, zbog čega se gorko pokajao i izvinjavao.

Edis Fetić sa suprugom Zilhom Foto: Instagram / Instagram
Edis Fetić sa suprugom Zilhom

„Krivo mi je što sam dozvolila neke stvari. On je u meni proizveo da to dostojanstvo bude srozano, da sam pogrešila, jesam“, rekla je Dragana Mitar na samom početku emisije, na šta je Fetić počeo da se izvinjava supruzi i deci.

„Evo, sada Dragana kaže da sam ja kriv zbog njenog dostojanstva. Ako sam ja kriv, nisam namerno. Što se tiče toga da sam uradio neke stvari koje nije trebalo, jesam. Ali samo ja znam zbog čega sam uradio. Povukle su me emocije. Izvinjavam se i deci i Zilhi. Čim nije uspelo to sa Draganom, nije vredelo“, istakao je Edo.

PREPORUKA:   ŽESTOKA kazna za Ivana Marinkovića od Velikog šefa!

Fetić je, između ostalog, u emisiji otkrio da se još nije ni video ni čuo sa ženom, ali da su ga kući sačekale tužbe od nje.

„Nisam se čuo nikako sa Zilhom. Nismo se ni čuli ni videli. Kad sam došao bilo je deset koverata, nisu bile sve od Zilhe. Bilo je to za razvod, i za nešto što sam je pominjao u rijalitiju. Sačekalo me je deset tužbi, ali tri, četiri od Zlihe. Ona ne želi da razgovara sa mnom, mislim da još nije ni vreme za to. Što se tiče dece super komuniciramo. Deca su sa mnom, ja sam ih poželeo. Nije pravila probleme, iako ima odrešene ruke za to. I sad kažem da bih voleo da se pomirimo. Naš raskid (Edov i Draganin) ne sme biti preko telefona. Morali smo se videti pa rešiti. Šta god sam slagao, nisam zbog sebe. Gledao sam da njih zaštitim, prema ženama se postavljam zaštitnički“ rekao je Edo.

PREPORUKA:   Starleta Dragana Mitar se udala za starca i rodila mu dete a onda se razvela u mukama!

Kasnije se u program uključila gledateljka koja je imala oštre stavove, te je Draganu iskritikovala, dok je Mitrova od stida samo spustila pogled.

– Gospođa nije gospođa. Došla je neuredna, liže ove usne što je napumpala. Edo, ti si peti na spisku, a sve si kazao za svoju ženu, ona je zlato, ovo je rđa. Ona treba da sedne sa ocem, detetom, bratom. To je strašno. Edo je dno dna, kao i ova njegova. Za mene je Jelena bila dama, žao mi je što nije pobedila. Treba Dragana da vidi kako se ona oblači i ponaša. Verujem da se nije ni kupala. Marko može da napravi spisak kad bude pravio veridbu da mu stigne cela Marinkova bara – rekla je gledateljka.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!