.

Otkriven datum povratka Bilala Brajlovića u Zadrugu 6, da razbuce starletu i njene jeb*če!

EVO KADA SE BILAL BRAJLOVIĆ VRAĆA U ZADRUGU Ne krije uzbuđenje, spreman da se suoči sa Majom i reši neraščišćene račune!

Brajlović ne krije da jedva čeka svoj povratak među zadrugare.
EVO KADA SE BILAL BRAJLOVIĆ VRAĆA U ZADRUGU Ne krije uzbuđenje, spreman da se suoči sa Majom i reši neraščišćene račune!

Foto: Alo/Printscreen

Rijalitii učesnik Bilal Brajlović je pre izvesnog vremena napustio „Zadrugu“ zbog povrede noge koju je zadobio padom, a onda i intrevencije koju je imao.

Ipak, po svemu sudeći, bivši dečko Maje Marinković će se uskoro ponovo useliti na imanje u Šimanovcima.

Printscreen

Brajlović ne krije da jedva čeka svoj povratak među zadrugare, a poseban komentar imao je na najaktuelniju situaciju trenutno, a to je veza Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić.

PREPORUKA:   Stiglo pismo u Zadrugu, dvoje učesnika potrčalo da izvrše zadatak!

– Zvezdan je momak sa asfalta i ima velike kodekse koje poštuje i nikada nikome ne bi tako nešto uradio, jer ima kodekse. A s druge strane imamo visokomoralnu Anđelu koja može biti uzor mladim devojkama… E sad, šta oni to rade tamo nije nikome za primer, ne znam baš koja je razlika u godinama, možda je ona tu godište njegove ćerke…- rekao je Bilal i dodao:

Printscreen

– Žena ga je čekala 15 godina dok je bio i u zatvoru, katastrofa! Voleo bih da sam sad unutra da mu kažem sve ovo u lice, jer vidim da niko tamo ne sme ništa da mu kaže. Jedva čekam da uđem – završio je ironično Brajlović.

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!