.

OTKRIVENO, Kačavenda ima tajni plan, evo su razlozi za njen ulazak u rijaliti Elita Zadruga!

OTKRIVEN KAČAVENDIN TAJNI PLAN Zvezdanov prijatelj izneo pravi razlog njenog ulaska u Elitu, kuma skočila kao oparena!

David Čuburac tokom rata sa Milenom Kačavendom otkrio koliko je Ana zaradila u „Zadruzi 6“
Milena Kačavenda

Foto: Alo/Printscreen

David Romano, poznatiji kao Čuburac, izjavio je u „Eliti“ da želi da raskrinka svoju cimerku Milenu Kačavendu. Milena je dobila priliku da ovaj snimak pogleda u emisiji „Gledanje snimaka“, nakon čega je usledio žestok sukob ovih takmičara.

– Kakve informacije imaš o Mileni? – pitala je voditeljka Čuburca.- To je gospođa koja vređa familiju, vređala mi je familiju, decu, bukvalno se desolo da je bio jedan slobodan krevet, nisam ni hteo da spavam na njemu, ja došao pitam čiji je krevet, niko ništa ne kaže, devojka dođe i kaže ovaj krevet je slobodan, ja sam to sačuvao za Ramiza, ja sam hteo u pabu kod Miće, volim pab interesantan mi je. Ja sam ovu ženu otvorio kao bukvar, svi mogu da je vide… – rekao je Čuburac, pa nastavio:

PREPORUKA:   Rialda Karahasanović trudna, pokazala trudnički stomak u petom mesecu trudnoće!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

– Ona kaže to je Miljanin krevet. Kako Miljanin krveet kad Bebica i Teodora spavaju, nelogično mi je bilo. I Miljana sređena sedi, a Milena sa strane kao: „Ovaj ti je uzeo krevet“. Mljana, planski je na mene krenula, žena sve prevare radi. Njena najbolja drugarica Ana, koju sada pljuje, do poslednjeg momenta je bila uz nju kao vojnik. Ana je pokupila 100.000 evra, a ona sada hoće da uzme. Žena stoji obučena kao milion evra, kuka za neke pare – rekao je Romano, koji se dotakao Mileninih suza.

PREPORUKA:   IZBACIVANJE: Boža izbačen iz Elite!

– Plakala sam od nesreće tebe kada sam videla, lignjo jedna sera*orska, Hajde da vidimo ko je prevarant, si*o jedna, mamu ti ja. Budaletino jedna, pazi šta pričaš, pričaš da Zvezdanov najbolji drug, Zvezdan nije imao najboljeg druga kad je ušao ovde, ti si vaskrsao. Pričaš o Kristijanu Goluboviću…  – uzvratila je Milena.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!