.

Otkriveno koliko je koštala svadba lezbejskog para Anite i Matore, od cifre se vrti u glavi!

SVI GOSTI SU IMALI PLAĆENU FRIZURU I ŠMINKU Otkriveno koliko je koštala svadba Anite i Matore, od cifreće vam se zavrteti u glavi!

Jovana je otkrila da je svadba koštala 25 hiljada
Anita i Matora venčanje

Foto: Alo/Printscreen

Rijaliti učesnice Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović venčale su se u Crnoj Gori, a za ovo venčanje su dale više od 25.000 evra.

Naime, Jovana i Anita su postale deo „Zadruge 7 Elita“ i Matora je prepričavala svojim novim cimerkama detalje oko svadbe nje i Anite Stanojlović.- Ja sam htela sve i svašta na svadbi. Ketering i svašta nešto, a ja sam za pet dana napravila svadbu – rekla je Matora.

PREPORUKA:   Održano takmičenje za Miss i Mistera Zadruge 7 Elita

– Pa dobro tvoj dan tako to ide – rekla je Teodora.

– Ma gde bre, niko nije pipnuo hranu, svi su samo igrali pevali – rekla je Matora pa dodala:

Printscreen

– Svadba 25 hiljada, plus venčanica, odelo, svim gošćama sam platila šminku, frizuru, a samo prevoz nisam jer nisam znala kako će ko da dođe – rekla je Matora.

– Prelepo – dodala je Teodora.

– Ma da i Desingerica je došao da nas tetovirao sve ko je hteo, a sve rešila moja Tamara, a on nam je svima napravio foru sa tetovažama, napravi foru lik, a niko to nije izvalio do Đedovića koji nam je rekao da nismo normalno. Imali smo DJ, i onda se desilo da je lik kod koje su moje drugarice radile nokte, obezbedio nam je bend, ja sam se oduševila – rekla je Matora.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!