.

Ovako je Jovana Tomić Matora izgledala u ranoj mladosti (FOTO)

KRATKA KOSA I ISTI STIL OBLAČENJA Nikad viđena fotografija Jovane Tomić Matore iz detinjstva – pokazala kako je izgledala nekada (FOTO)

Bivše učesnice „Zadruge“ Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović nedavno su stale na ludi kamen i od tada izazivaju veliku pažnju javnosti.
, Foto: Snežana Krstić / Ringier

Ona je veoma aktivna na društvenim mrežama, a sada je objavila fotografiju iz detinjstva i iznenadila mnoge.
Matora objavila fotografiju iz detinjstva

Foto: matora23 / Instagram Matora objavila fotografiju iz detinjstva

PREPORUKA:   Otkriveno koliko je koštala svadba lezbejskog para Anite i Matore, od cifre se vrti u glavi!

Matora je prepoznatljiva po kratkoj kosi koju godinama već nosi, a sada je pokazala da je oduvek imala takvu frizuru ali je imala i isti stil oblačenja koji ima i danas.

Inače, Matora i Anita poslednjih nedelja uživaju u bračnom životu, a s obzirom da se Anita ostvarila u ulozi majke i ima sina Alekseja, Matora je istakla da joj je jedna od najvećih želja da zatrudni i dobije naslednika ili naslednicu.

Jovana je izjavila da želi da ide na vantelesnu oplodnju, a sada je putem društvene mreže Instagram podelila sa pratiocima da planira i da proda stan u kojem sada živi sa Anitom i njenim sinom.

PREPORUKA:   Marko Đedović i Jovana matora izašli iz Zadruge i odvedeni u SUD!

– Iskreno, jedva čekam da zatrudnim. Radićemo na tome, a sada planiram da prodam ovaj stan u kojem smo sada, jer on je za mene bio savršen, jer sam bila sama, sada su tu Anita i Aleksej, još kada stigne i beba, treba nam veći – rekla je Matora nedavno.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!