.

Ovi učesnici Zadruge 5 su favoriti za pobedu u rijalitiju

OVI ZADRUGARI IMAJU NAJVEĆU ŠANSU ZA POBEDU: Viki Mitrović favorit za 50.000 EVRA, a on ima ogromnu podršku na mrežama

Fanovi rijalitija „Zadruga“ broje sitno do finala popularnog šou programa.
Zadruga Foto: screenshot

Zadruga

Superfinale pete sezone rijalitija „Zadruga“ sve je bliže, a ako je suditi prema komentarima i reakcijama publike, u trci za 50.000 evra biće Dalila Mujić, njen bivši suprug Dejan Dragojević, Aleksandra Nikolić i Viktorija Mitrović, piše „Republika“.
Miki Đuričić Foto: screenshot

Miki Đuričić

Visoko će se, prema statistikama, pozicionirati i Miki Đuričić, koji je, po mišljenju mnogih, u
Dejan Dragojević, Aleksandra Nikolić Foto: screenshot

Dejan Dragojević, Aleksandra Nikolić

ovoj sezoni pokazao koliko se promenio nabolje, pa je pokupio simpatije gledaoca. Kako se spekuliše, finale je zakazano za sredinu jula, a kada su kladionice u pitanju, u njima se odavno šuška ko bi mogao da se nađe na prvom mestu.

– Dalila i Dejan su zavrteli priču još na početku pete sezone budući da su skladan brak odjednom pretvorili u glavnu priču u rijalitiju nakon što je Dalila prevarila Dejana s Filipom Carem. Dragojević je posle nervnog sloma imao najveću podršku publike, dok je Dalila bila najomrženija žena na imanju zbog afere s Hrvatom. Kako je Mujićeva na kraju pokušavala da se pomiri s Dejanom, a to joj nije uspevalo budući da nije mogao da joj oprosti prevaru, ona je odlučila da hrabro nosi svoj krst, pa je nastavila vezu s Carem. U Dejanov život posle nekog vremena ulazi Aleks, s kojom do danas ima većinom skladan odnos, a kako mu je pomogla u teškim trenucima, zaradila je simpatije publike. Dalila, iako je najomrženija zbog svojih postupaka, ipak ima glasačko telo, pa je zato jedan od favorita i biće u trci za 50.000 evra – kaže izvor.
Viktorija Mitrović i Marko Osmakčić Foto: screenshot

Viktorija Mitrović i Marko Osmakčić
PREPORUKA:   Lepi Mića i Irma Serjanić razmenili gnusne i nikad viđene psovke u uživo rijalitiju!

Viktorija Mitrović je u žiži javnosti otkako je zatrudnela s Markom Osmakčićem, a posle pretnji koje joj je uputio i ucena da treba da abortira dete postala je heroina.

– Viki zbog Marka prolazi kroz pakao. Otkako je saznao da je trudna tera je da abortira. Zbog toga je publika na njenoj strani, pa zbog velike podrške ima šanse da pobedi – kaže sagovornik i dodaje:

– Najveće iznenađenje ove sezone je svakako Miki Đuričić! On je primer toga kako osoba može da se promeni nabolje, pa je u ovoj sezoni manji od makovog zrna. Miki je u prethodnim sezonama bivao diskvalifikovan zbog brutalnog nasilja prema drugim učesnicima, a otkako je postao otac i vodi porodični život, kao da je drugi čovek. Pčelar sada ima veliku podršku, pa nema sumnje da će u finalu biti tesno!
Stefan Karić Foto: screenshot

Stefan Karić
PREPORUKA:   Zorica Marković brine za Miljanu, ponudila krv samo da Kulićka ozdravi!

Stefan Karić u ovoj sezoni jedan je od momaka koji je pokazao kako može da se bude u rijalitiju i bez skandala, pa zbog toga ima veliku podršku. On na društvenim mrežama ima na stotine stranica koje vode fanovi, a koji već sada prave strategije za glasanje kada superfinale dođe na red.

Kariću poruke pozdrava najviše stižu kada su emisije uživo, pa je i on svestan toga koliku podršku ima – prenosi „Republika“.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!