.

Ovo je IMANJE U LISOVIĆU na kome je snimana Farma, preteča rijalitija Zadruga

OVAKO DANAS IZGLEDA IMANJE U LISOVIĆU: Evo šta se nalazi unutar zidina, nameštaj razbacan na sve strane, a OVO je ostalo ZAPISANO!

OVAKO DANAS IZGLEDA IMANJE U LISOVIĆU: Evo šta se nalazi unutar zidina, nameštaj razbacan na sve strane, a OVO je ostalo ZAPISANO!

Rijaliti „Farma“ bio je najgledaniji godinama, a na čuvenom imanju u Lisoviću nekoliko sezona smenjivale su se poznate ličnosti.

Među njima su bili: Topalko, Katarina Živković, Nigor, Cakana, Viktorija, Bebi Dol, Maja Nikolić, Gabrijela Pejčev, Ša, Gagi Đogani, Stanija Dobrojević i drugi živeli su mesecima u seoskim uslovima iz 19. veka.

Farma

foto: Kurir

Nekoliko godina učesnici su održavali imanje, ali, kako se „Farma“ ugasila i zagospodarila „Zadruga“ o tom prostoru se malo toga zna.

Otvoreni ormari i polomljene police nalaze se u svakoj prostoriji, dok su u nekadašnjem dnevnom boravku svuda po podu prosuti novčići iz rijalitija „Dvor“. Takođe, na jednoj od drvenih greda vidi se izrezbaren datum „22.02.2016.“ i linije koje označavaju dane provedene u rijalitiju.

PREPORUKA:   Dalila Dragojević postala voditeljka pa našla sponzora, postaje i pevačica!
Farma
foto: Kurir

U kuhinji su učesnici „Farme“ često provodili vreme i spremali hranu, ali danas se u njoj nalazi samo polomljeni i razbacani nameštaj, a jedino što je ostalo netaknuto jeste bure u prostoriji u kojoj su se farmeri kupali.

1 / 7 Foto: Kurir

Usred nepokošene trave, poljski toaleti danas su otkriveni, staje razorene i pune šuta, neočišćenog životinjskog izmeta. Tu je i radionica u kojoj je sve nabijeno na nekoliko kvadratnih metara.

PREPORUKA:   Pevačica Anabela Atijas pružila je podršku Ani Ćurčić koja je ušla u "Zadrugu" pošto ju je nevenčani suprug Zvezdan Slavnić javno prevario

Kurir.rs

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!