.

Ovo je otac Mine Vrbaški koga se zvanično odrekla!

ON ZA MENE NE POSTOJI! Ovako izgleda otac Mine Vrbaški, a o njemu se slabo zna

Ono što takođe često zanima javnost jeste njena porodica. Minina majka, Ivana Vrbaški, takođe je bila deo rijalitija, ali se o njenom ocu baš slabo zna Mina Vrbaški

Foto: Alo/Foto: ATA Images

Bivša rijaliti učesnicu Minu Vrbaški javnost je upoznala kada je postala deo prve sezone „Zadruge“.

Mine je, naime, u rijalitiju pričala o svom odrastanju, ali i priznala da se bavila prostitucijom.

Ono što takođe često zanima javnost jeste njena porodica. Minina majka, Ivana Vrbaški, takođe je bila deo rijalitija, ali se o njenom ocu baš slabo zna.

Ivana je jednom prilikom otkrila ko je on, reč je o moćnom čoveku, Nenadu Pešutu.

PREPORUKA:   Milena Kačavenda napala Uroša Stanića, brutalno joj odgovorio

– Taj čovek me ne zanima uopšte! Nije bio tu kad mi je bio najpotrebniji, nisam ga videla ni čula 14 godina i ne znam zašto se sada javlja. Verovatno hoće medijsku pažnju. On za mene ne postoji uopšte. Ne želim da pričam o nekome ko mi nije niko i ništa – pričala je Mina na početku prve sezone Zadruge, a njena majka je rekla…

– Nenad jeste Minin otac, ali nije upisan u njenu krštenicu. Mina nosi moje prezime – kratko je razrešila čitavu misteriju Minina mama.

Zadrugarkina najveća podrška su mama Ivana i brat Boris. Javnost zna da je odrasla bez oca, ali uz neizmernu ljubav majke.

Podsetimo, ove godine u rijalitiju Mina je bila intimna sa Filipom Carem, imala je kratku vezu sa Franom Pujasom, a ponovo je oko bacila na Anđela Rankovića, sa kojim je izuzetno bliska.

PREPORUKA:   Novi napad na starletu Staniju, sestra Aneli Ahmić nastavlja sa optužbama

Nakon izlaska iz rijalitija, Mina se gotovo potpuno povukla iz javnog života. Ekipa „Paparaco lova“ nedavno ju je uhvatila kako radi u jednom pet šopu, što je i sama priznala.

Pre toga je radila kao medcinska sestra, a živi od reklama na Instagramu.

Bivša zadrugarka je već duže vreme zaljubljena i u srećnoj je vezi sa jednim muškarcem kog ne eksponira u javnosti, a u poslednje vreme aktivna je na Instagramu gde devojkama deli savete u vezi sa negom i lepotom.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!