.

OVO NISTE VIDELI: Anabela skandalozno reagovala na KIJINU POBEDU, iza leđa joj pokazivala SREDNJI PRST

OVO NISTE VIDELI Anabela skandalozno reagovala na KIJINU POBEDU, iza leđa joj pokazivala SREDNJI PRST

anabela_potreban_muskarac_show_clip_safe

Anabela Atijas je zgranula mnoge kada je, usred televizijskog „živog“ prenosa finala „Zadruge“, pokazala srednji prst Jovani Tomić Matoroj, iako je bila svesna da je u tom momentu gledaju milioni ljudi.

Podsetimo, ovaj neprimereni gest izazvalo je to što je izbačena učesnica „Zadruge“ poručila da se ne boji pretnji koje joj je, kako sama tvrdi, Anabela poslala, te da pita ćerku Lunu Đogani šta je radila sa njom u toaletu jednog prestoničkog kluba pre ulaska u rijaliti.

Foto: Youtube screenshot / youtube

Anabela je porekla da je uopšte pretila Tomićevoj, a temperamentna zadrugarka joj je samo kratko poručila:

PREPORUKA:   Janjuš i Aneli Ahmić nisu više u ljubavi, za sve kriv novi takmičar Stanislav Krofak

– Podiži ti slobodno srednji prst, samo si to ćerku i naučila!

Foto: RAS Srbija

Ipak, ono što je promaklo mnogima, a što je zabeležio naš fotoreporter koji se našao na licu mesta je i to da je nekadašnja članica grupe „Fanki Dži“ uradila isto i prilikom proglašenja pobede Kije Kockar.

Naime, njena ćerka je završila na drugom mestu sa osvojenih 22% glasova, dok je stjuardesa odnela ubedljivu pobedu sa 55% glasova publike.

Foto: Dušan Milenković / RAS Srbija

Kada je Đoganijeva sišla sa pobedničkog postolja, na kom je ostala samo Kija da se raduje osvojenoj nagradi, ona je prišla majci i pala joj u zagrljaj.

PREPORUKA:   Slobodan Sloba Radovanović javno pred kamerama prevario Kiju Kockar sa Lunom Đogani, ljubavne poruke slao trećoj devojci!

Foto: Dušan Milenković / RAS Srbija

Luna je odmah zatim krenula da se pozdravlja i sa drugim članovima porodice i prijateljima koji su je podržali u studiju, a dok je Kockareva držala pobednički govor, zahvaljujući svima koji su pokazali da se, kako je sama rekla, ipak ceni moral u Srbiji, Anabela je ponovo podigla srednji prst.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!