.

Ovo su razlozi raskida Sanje Huricane i Nikole bodibildera

OTKRIVAMO! ZBOG OVOGA SU ZAPRAVO RASKINULI SANJA HURRICANE I NIKOLA IZ ZADRUGE Ne žele da pričaju o detaljima, a sada je sve jasno

Sanja i Nikola Foto: Instagram

Mediji nedeljama unazad bruje da su raskinuli Sanja Vučić, članica grupe „Hurricane„, i njen momak Nikola Đorđević, fitnes instruktor.

Sanja Vučić Foto: screenshot
Sanja Vučić

Razlog do sada nije još uvek bio poznat u javnosti, iako se Sanja nekoliko puta oglašavala, međutim nikad nije konkretizovala šta je tačno u pitanju.

Nikola Đorđević Foto: screenshot
Nikola Đorđević

Kako “Blic” saznaje Nikola i Sanja su se odaljili jer je pevačica počela da živi „penzionerskim životom“.

PREPORUKA:   Nikola Đorđević u razgovoru iskazao svoje mišljenje o cimerkama u Zadruzi, sve same u svojim stanovima žive bez prihoda, pa čime se bave?!

– Njih dvoje se u poslednje vreme nikako nisu slagali. Sanja je stalno imala obaveza, a Nikola njen tempo nije mogao da isprati. Pevačica je želela da živi povučeno u poslednje vreme, dok je Nikola hteo izlaske i druženja – priča dobro obavešten izvor za „Blic“ i dodaje:

– Stalno su se svađali oko toga, jer je njoj bio potreban mir. On je mlad, neiživljen i samo je gledao gde bi mogao da ide na piće i da se provede sa društvom. Sanja to nije mogla da podnese, jer je njoj preko glave bilo svega. To je bio okidač zbog čega su njih dvoje raskinuli. Jednostavno došlo je do razilaženja u zajedničkom mišljenju – zaključuje naš izvor.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!