.

OZBILJNE PRETNJE: Vladimir Tomović dobio pretnje od žestokih kriminalaca, kosti će mu polomiti i skratiti prste!

“SVE KOSTI ĆEMO DA MU POLOMIMO“ – Vladimir Tomović na meti žestokih momaka: “Platiće za krv i modrice…“

Užasne pretnje…

Vladimir Tomović

Foto: printscreen

Učesnica rijalitija „Zadruga 3“ Iva Grgurić srpema žestoku osvetu Vladimiru Tomoviću zbog toga što je u noći dočeka Nove godine pretukao njenog najboljeg druga Dina Subašića.

Robusni Crnogorac izgubio je kontrolu nad ponašanjem kada mu je gost zamerio jer je vređao njegovu drugaricu, a onda je nastao haos kakav se ne pamti u ovom formatu.

Dino Subašić

Dino Subašić, Foto: Printscreen

Hvrat je dobio batine, kao i prozivke na nacionalnoj osnovi. Iva se tresla kao prut, pa je u momentu kada je išla da vidi kako je Dino i da li je sve u redu, poslala poruku svojim momcima da napakoste Vladimiru čim izađe iz „Zadruge“.

Iva Grgurić

Foto: printscreen

– Iva je opasna devojka i nije za šalu. Ona je spremna na sve kada neko dira njene bliske ljude. Posebnu težinu ima što je Dino došao izdaleka da joj da malo snage i podrške da izdrži rijaliti, i to u noću dočeka Nove godine, a onda je dobio batine. Vladimir ga je besomučno tukao, takvom silinom da nije uspeo ni da se odbrani. Kada su odveli isprebijanog Dina u produkciju, Iva je otišla da vidi kako se on oseća. Plakala je i vrištala na sav glas videvši modrice i krv. “ Mamu mu jebem“, neće se izvući sa ovim, bolesnik raspali. Kunem ti se, Dino, ima da plati za ove modrice. Znaš koga treba da zoveš i sve je rešeno. Neko će mu zauvek skratiti prste rekla je Iva svom drugu. On je jedva dočekao njeno dopuštanje jer zna kakve ljude ona ima oko sebe u spoljnom svetu. Ma nije dočekao ni da dođe u Zagreb, odmah ih je pozvao i rekao je šta mu se desilo i kakva stvar je u pitanju – kaže izvor blizak produkciji koji se našao na licu mesta.

Kako dalje navodi isti izvor, Dino je ispričao da je prebijen i da ga je pretukao Vladimir, kao i da ga je vređao, što su uostalom oni i sami videli. Ti Ivini drugovi su bukvalno pobesneli. Rekli su da nije svestan da je presudio sebi i da je gotov, samo da ga nagaze.

PREPORUKA:   Pobednica Zadruge Iva Grgurić okružena šeicima u Dubaiju proslavila rođendan!

– Ima da mu pokažemo kako se bije, a da ne možeš da se braniš. Lako je biti faca na svom terenu i tući slabije od sebe. Sve kosti ćemo da mu polomimo – rekao je jedan od žestokih momaka iz Ivine grupe.

Oni će, kako isti izvor navodi, ići toliko daleko da će i do Crne Gore da odu da ga nađu. Ne plaše se nikoga i ničega, a za njih ne postoji ni zakon ni red.

– Tomović nema pojma sa kim se zakačio i šta je navukao sebi na grbaču. On je navikao da bije ljude po rijalitijima, da vređa žene, da ih naziva kurvama, ali ovog puta naleteo je na tvrd orah. Iva bi najviše volela kada bi ona lično mogla da gleda dok ga tuku. Kako je Vlada ispao pre vremena, momci ga već uveliko traže. – završava dobro upućen izvor.

Alo.rs

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!