.

Pedeset učesnika ulizi u Zadrugu 4, a otvaranje će biti neviđeni spektakl, i zadaci novi, do sada neviđeni!

NOVI UČESNICI, NOVI ZADACI I NOVA IZNENAĐENJA: Šta vas sve očekuje u novoj sezoni rijalitija Zadruga 4?!

Nakon ceremonije ulaska, sa kakvim će se novim izazovima suočiti budući učesnici takmičenja Zadruga 4?

Izvor: Pink screenshot

Čak pedset takmičara ulazi u novu sezonu rijaliti programa Zadruga 4. Nakon otvaranja, koje će, kako je najavljeno, biti spektakularno, produkcija je spremila mnogo iznenađenja.

Od kako je počela prva sezona Zadruge, 6. septembra 2017. godine, kroz ovo takmičenje prošlo je 247 učesnika! Neki od njih stekli su status pravih rijaliti igrača i gledaćemo ih i sada. Između ostalih, to su Krisitijan Golubović, Miki Đuričić, Stanija Dobrojević… Tu su i nova intrigantna imena, ali i još neki noviteti.

PREPORUKA:   Elitna prostitutka Elektra Elit u emisiji uživo pričala o cenovniku usluga

Produkcija popularnog rijalitija prethodna dva meseca radila je na pripremi nove sezone, od koje se očekuje da bude najgledanija do sada. Učesnici će ponovo biti smešteni u Belj kući, koja sada ima potpuno nov enterijer. Biće tu stari pab, Rajski vrt sa Drvetom mudrosti, noćni klub, kazino „Dubioza“ i šiša bar, hotel, prodavnice, ali i novi kreativni zadaci.

Pored igara u pozorištu i u sportskoj sali u okviru palate Milenija, vlasnik televizije Pink, najavio je mnogo više igara na jezeru!

„Biće dosta sporta u novoj sezoni, nadam se da će nas vreme poslužiti i da ćemo imati mnogo više vode nego što smo imali u prethodne tri Zadruge, vremenske prilike nam to nisu dozvoljavale. Mislim da ćemo sada, ako nas vreme bude dobro poslužilo, više stvari prebaciti na vodu. Kad sve ovo sagledamo, očekujem dobru, kvalitetnu i sigurno uspešnu ili možda najuspešniju ikada, rekao je Željko.

Nove učesnike će, kao i do sada, pratiti 150 kamera, tri spajder sistema i osam dronova, a gledaoci će moći da prate sve u svakom trenutku.

PREPORUKA:   NOVA VRELA AKCIJA: Aneli i Janjuš se svađaju a pomire u krevetu vrelom akcijom!

(Izvor: MONDO/Pink.rs)

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!